Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elis Pavaje: Piata de borduri si pavele a scazut cu 5% anul trecut, la 95 de mil. euro. Ne asteptam la o revenire in acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elis Pavaje: Piata de borduri si pavele a scazut cu 5% anul trecut, la 95 de mil. euro. Ne asteptam la o revenire in acest an

Piata de borduri si pavele a scazut anul trecut cu cinci procente in valoare, la 95 de milioane de euro, in timp ce ca volum a inregistrat o scadere similara, la un volum de 13,5 milioane metri patrati. continuă pe Wall-Street Ro

Vanzari mai mici cu 26% pe piata anvelopelor de masini

Valoarea vanzarilor de anvelope noi de autoturisme si camionete a scazut anul trecut cu 26% fata de 2012, totalizand aproximativ 124,3 milioane de euro, potrivit unui studiu al GfK trimis astazi redactiei.

Cu 33% mai multe pavaje rezidentiale vandute anul trecut

Producatorul autohton Elis Pavaje a inregistrat anul trecut o crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale anul trecut fata de 2012, bugetul mediu alocat lucrarilor de amenajare exterioara a fost de 10 mii lei suma care include atat materialele, cat si manopera), iar suprafata medie a fost de 100 metri patrati, in urcare cu 5% in comparatie cu anii anteriori, potrivit unui comunicat primit azi de redactie.

Consumul de bere a scazut cu 10%, anul trecut

Consumul de bere din tara noastra a inregistrat, anul trecut, o contractie de 10,3% comparativ cu 2012, atingand un volum de 16,3 milioane hectolitri, iar consumul pe cap de locuitor a atins valoarea de 81 litri, conform datelor furnizate de compania Nielsen, potrivit reprezentantiilor Asociatiei Berarii Romaniei ABR).

FOTOGALERIE Trotuarele din Piata Unirii arata ca dupa bombardament, desi au fost modernizate anul trecut de Primaria Capitalei. Autoritatile spun ca zona a fost vandalizata de soferi si comercianti

Trotuarele din Piata Unirii arata ca dupa bombardament desi au fost modernizate anul trecut de Primaria Capitalei, valoarea lucrarii ridicandu-se la circa 2,8 milioane de lei. Mai exact dalele de piatra au sarit, stalpisorii separatori au fost scosi, cosurile de gunoi smulse, iar jardinierele daramate. Reprezentantii Administratiei Strazilor din cadrul Primariei Capitalei spun ca suprafata a fost distrusa de comerciantii care si-au amplasat tarabe pentru a vinde martisoare in perioada 1-8 martie.

Afacerile din Romania ale austriecilor de la Raiffeisen le-au adus anul trecut un profit net de 104 milioane de euro

Al treilea jucator din piata bancara locala dupa valoarea activelor, Raiffeisen Bank a inregistrat anul trecut un profit de 104 milioane de euro, in crestere de la 86 de milioane de euro, cat fusese profitul net in 2012, au anuntat joi oficialii institutiei de credit. Raiffeisen a avut in 2013 venituri de 454 milioane de euro, dar s-a confruntat cu o marja neta de dobanda in scadere, aceasta fiind cauzata de reducerea dobanzilor la lei si de lichiditatea in crestere. Sistemul bancar a incheiat 2013 cu un profit cumulat de 497 de milioane de lei, o treime din castigul dupa noua luni, 23 de banci fiind pe profit iar 17 inchizand pe rosu.

Profitul Raiffeisen in Romania a ajuns anul trecut la 100 de milioane de euro, in crestere cu 16%

Profitul obtinut de grupul austriac Raiffeisen Bank International RBI) in Romania dupa plata taxelor a crescut cu 15,8% anul trecut, de la 86 de milioane de euro in 2012 la 100 de milioane de euro, ca urmare a unor plati mai reduse in contul impozitului pe profit. Castigul inainte de taxe a avansat cu 3,1%, de la 101 milioane de euro in 2012 la 104 milioane de euro anul trecut, se arata intr-un raport al grupului austriac RBI.

Afacerile grupului Saint-Gobain in Romania au crescut la circa 160 mil. euro anul trecut

Afacerile grupului francez Saint-Gobain in Romania, prezent la nivel local prin patru companii, au crescut cu 5% anul trecut, depasind pragul de 700 milioane lei 160 mil. euro).

Business B1 la zi: Piata berii a scazut cu 10% in 2013 pentru romani (VIDEO)

Consumul de bere a scazut anul trecut cu 10%, atingand un volum de 16,3 milioane de hectolitri, a anuntat Asociatia BerariiRomaniei, transmite Mediafax. Astfel, un roman at consumat in medie, anul trecut,.

Consumul de bere a scazut anul trecut cu 10%. Jumatate dintre romani prefera berea la PET (in usoara crestere) iar circa un sfert, la sticla

Consumul de bere s-a contractat in 2013 cu peste 10% comparativ cu 2012, atingand un volum de 16,3 milioane hectolitri, a transmis marti Asociatia Berarilor Romaniei. Pe cap de locuitor, consumul anual a fost de 81 litri, adica putin peste 3 sticle de bere/saptamana. Nivelul scazut al veniturilor consumatorilor si neincrederea lor in starea economiei, presiunea fiscala si vremea nefavorabila din vara au reprezentat factorii cheie care au condus la declinul pietei berii in 2013, explica Onno Rombouts, Presedintele Asociatiei Berarii Romaniei. Jumatate dintre romani prefera berea la PET in usoara crestere) iar circa un sfert, la sticla.

UPDATE Intesa isi re-gandeste prezenta pe piata din Romania dupa pierderile de anul trecut

Italienii de la Intesa Sanpaolo au avut in 2013 o pierdere de 37 milioane euro in Romania si a anuntat ca isi reevalueaza prezenta pe piata in mai multe tari printre care si Romania, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali. O retragere este mai putin probabila in acest moment, banca inchiriind chiar in aceasta perioada spatii intr-o cladire de birouri pe termen de cinci ani. Intesa mai este implicata intr-un proiect alaturi de Posta Romana, care ar urma sa fie finalizat in aceasta vara. Vezi in finalul textului pozitia oficiala a bancii, transmisa in jurul orei 16.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )