Libnet.ro
UNICEF

00:08

Elton John, dat in judecata pentru agresiune sexuala

Antena3 Antena3,
Elton John, dat in judecata pentru agresiune sexuala

Elton John are probleme cu legea. Celebrul artist britanic a fost dat in judecata pentru agresiune sexuala si molestare de unul dintre fostii sai agenti de securitate. continuă pe Antena3

Elton John, dat in judecata pentru hartuire sexuala: O fosta garda de corp face dezvaluiri

Un fost agent de securitate al cantaretului britanic Elton John il da in judecata pe artist pentru hartuire sexuala si molestare.

Elton John are probleme cu legea. Artistul este acuzat de hartuire sexuala

Elton John are probleme cu legea. Celebrul artist britanic a fost dat in judecata pentru agresiune sexuala si molestare de unul dintre fostii sai agenti de securitate. Acesta cere si despagubiri, insa suma este deocamdata secreta.

Elton John, acuzat de hartuire sexuala

Cantaretul Elton John a fost dat in judecata de un fost bodyguard al sau, care l-a acuzat pe starul britanic de hartuire sexuala si agresiune fizica, in cadrul unui proces ce a fost initiat in California, informeaza Reuters, potrivit news. ro.

Elton John respinge acuzatia ca si-ar fi hartuit sexual agentul de paza

Starul pop britanic Elton John a respins acuzatiile de hartuire sexuala venite din partea unui fost bodyguard, calificandu-le drept absolut false.

Deputatul Lucian Ciubotaru, trimis in judecata pentru complicitate la trafic de influenta

Deputatul PNL Lucian Ciubotaru a fost trimis in judecata sub control judiciar pe cautiune pentru complicitate la trafic de influenta, alaturi de parlamentar fiind trimis in judecata si un medic legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Bacau, sub acuzatia de trafic de influenta, informeaza DNA intr-un comunicat de presa.

Primar trimis in judecata pentru deturnare de fonduri in forma continuata

Un primar a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, scrie pressalert. ro. Procurorii il acuza pe Traian Toca, edilul din comuna aradeana Halmagiu de faptul.

Deputatul Lucian Ciubotaru si un medic legist, trimisi in judecata pentru trafic de influenta

Deputatul Lucian Manuel Ciubotaru si Marcel Badara, medic legist in cadrul SML Bacau, au fost trimisi in judecata, sub control judiciar pe cautiune, pentru trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )