Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primar trimis in judecata pentru deturnare de fonduri in forma continuata

Antena3 Antena3,
Primar trimis in judecata pentru deturnare de fonduri in forma continuata

Un primar a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, scrie pressalert. ro. Procurorii il acuza pe Traian Toca, edilul din comuna aradeana Halmagiu de faptul. continuă pe Antena3

Deputatul Lucian Ciubotaru, trimis in judecata pentru complicitate la trafic de influenta

Deputatul PNL Lucian Ciubotaru a fost trimis in judecata sub control judiciar pe cautiune pentru complicitate la trafic de influenta, alaturi de parlamentar fiind trimis in judecata si un medic legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Bacau, sub acuzatia de trafic de influenta, informeaza DNA intr-un comunicat de presa.

Elton John, dat in judecata pentru agresiune sexuala

Elton John are probleme cu legea. Celebrul artist britanic a fost dat in judecata pentru agresiune sexuala si molestare de unul dintre fostii sai agenti de securitate.

Primarul orasului Filiasi, trimis in judecata intr-un nou dosar pentru pentru abuz in serviciu

Nicolae Stancioi, edilul din orasul Filiasi, a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu. in acelasi dosar mai este cercetat si directorul economic al primariei.

Deputatul Lucian Ciubotaru si un medic legist, trimisi in judecata pentru trafic de influenta

Deputatul Lucian Manuel Ciubotaru si Marcel Badara, medic legist in cadrul SML Bacau, au fost trimisi in judecata, sub control judiciar pe cautiune, pentru trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )