Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elvetia - Lotul de jucatori cu care va aborda Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Hotnews Hotnews,
 Elvetia - Lotul de jucatori cu care va aborda Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Ottmar Hitzfeld selectionerul Elvetiei) a anuntat, marti, lista jucatorilor convocati pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Astfel, printre cei convocati se numara jucatori precum Stephan Lichtsteiner, Xherdan Shaqiri, Haris Seferovic si Philippe Senderos, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Lotul cu care Anglia va aborda Campionatul Mondial de Fotbal

Roy Hodgson a anuntat, luni, lotul de jucatori cu care Anglia va aborda Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, din vara acestui an, informeaza site-ul oficial al Federatiei Engleze de Fotbal.

Vicente Del Bosque a anuntat jucatorii cu care Spania va aborda Campionatul Mondial de Fotbal

Vicente Del Bosque a prezentat presei spaniole, marti, lista celor 30 de jucatori pe care i-a convocat pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia din vara acestui an), informeaza Marca. Doar 23 vor fi insa prezenti la turneul final, sapte fiind rezerve.

Japonia si-a anuntat lotul pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Selectionerul Japoniei, Alberto Zaccheroni a anuntat luni lista celor 23 de jucatori convocati in vederea Cupei Mondiale din Brazilia. Din lot fac parte 11 jucatori care evolueaza in tara natala si 12 care joaca in strainatate.

Ucraina cere excluderea Rusiei de la Campionatul Mondial din Brazilia

Liderii politici din Ucraina au solicitat FIFA sa interzica Rusiei dreptul de a participa la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia pe motiv ca situatia geopolitica actuala impune sanctiuni dure impotriva Moscovei.

Campionatul Mondial, fotbalul in centrul campaniilor de marketing

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia reprezinta cel mai mare eveniment fotbalistic al anului, dar si o adevarata gura de oxigen pentru multe companii.

Loturile anuntate pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Cu o luna inainte de startul Campionatului Mondial din Brazilia, care va debuta pe 12 iunie, mai multe reprezentative participante si-au anuntat loturile alaturi de care vor aborda una dintre cele mai importante competitii de fotbal.

Hagi al pescarilor, povestea unui campion mondial. in 2012, Romania a scris istorie: a luat titlul in Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Pescar pana-n maduva oaselor, Traian Petrar e singurul clujean care a facut parte din lotul national al Romaniei din 2012 care a adus tarii titlul de campioana mondiala la pescuit crap. Are 34 de ani si simte unde sunt pestii, ca un al saselea simt. inca de la primele competitii locale, clujeanul a devenit cunoscut si a capatat o porecla pe masura: Hagi al pescuitului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )