Libnet.ro
UNICEF

17:00

Loturile anuntate pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Loturile anuntate pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Cu o luna inainte de startul Campionatului Mondial din Brazilia, care va debuta pe 12 iunie, mai multe reprezentative participante si-au anuntat loturile alaturi de care vor aborda una dintre cele mai importante competitii de fotbal. continuă pe Adevărul

Japonia si-a anuntat lotul pentru Campionatul Mondial din Brazilia

Selectionerul Japoniei, Alberto Zaccheroni a anuntat luni lista celor 23 de jucatori convocati in vederea Cupei Mondiale din Brazilia. Din lot fac parte 11 jucatori care evolueaza in tara natala si 12 care joaca in strainatate.

Lotul Angliei pentru CM 2014 din Brazilia

Anglia a definitivat lotul largit pentru Campionatul Mondial din Brazilia, din perioada 12 iunie - 13 iulie 2014. Doar doi jucatori sunt din afara campionatului englez, astfel ca Anglia are una dintre nationalele cu cel mai redus numar de stranieri.

Elvetia - Lotul de jucatori cu care va aborda Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Ottmar Hitzfeld selectionerul Elvetiei) a anuntat, marti, lista jucatorilor convocati pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Astfel, printre cei convocati se numara jucatori precum Stephan Lichtsteiner, Xherdan Shaqiri, Haris Seferovic si Philippe Senderos, informeaza Reuters.

Torres si Llorente, in lotul Spaniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Fernando Torres si Fernando Llorente se numara printre cei 30 de jucatori spanioli convocati provizoriu de Vicente Del Bosque pentru Cupa Mondiala din Brazilia. in schimb, in afara lotului campioanei mondiale au.

Ottmar Hitzfeld a anuntat lotul Elvetiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul Elvetiei, germanul Ottmar Hitzfeld, a anuntat lotul pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va debuta pe 12 iunie. Singura surpriza din lista tehnicianului de 65 de ani o reprezinta neconvocarea lui.

Ucraina cere excluderea Rusiei de la Campionatul Mondial din Brazilia

Liderii politici din Ucraina au solicitat FIFA sa interzica Rusiei dreptul de a participa la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia pe motiv ca situatia geopolitica actuala impune sanctiuni dure impotriva Moscovei.

Algeria, Camerun, Costa Rica, Ghana si Statele Unite au anuntat loturile provizorii pentru Cupa Mondiala

Algeria, Camerun, Costa Rica, Ghana si Statele Unite au anuntat loturile provizorii pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie care va debuta pe 12 iunie, atunci cand este programat meciul de deschidere intre.

Ghana a stabilit lotul largit pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Kwesi Appiah, selectionerul nationalei Ghanei, a definitivat lotul largit care va reprezenta tara africana in cadrul Mondialului din Brazilia.

Adnan Januzaj si Divock Origi, surprizele din lotul Belgiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Noul star al lui Manchester United, Adnan Januzaj, si una dintre revelatiile sezonului din Ligue 1, Divock Origi, atacantul celor de la Lille, sunt surprizele din lotul Belgiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia,.

Vicente Del Bosque a anuntat jucatorii cu care Spania va aborda Campionatul Mondial de Fotbal

Vicente Del Bosque a prezentat presei spaniole, marti, lista celor 30 de jucatori pe care i-a convocat pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia din vara acestui an), informeaza Marca. Doar 23 vor fi insa prezenti la turneul final, sapte fiind rezerve.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )