Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emil Boc isi doreste un nou mandat la Primaria municipiului Cluj Napoca

B1 B1,
Emil Boc isi doreste un nou mandat la Primaria municipiului Cluj Napoca

Emil Boc si-a anuntat, luni, candidatura pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca. Decizia fostului prim-ministru a fost comunicata de copresedintele PNL Vasile Blaga. in cursa interna s-a mai. continuă pe B1

Cat de sigura e candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca Emil Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului liberal pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Blaga a fost intrebat, dupa .

Boc amana depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar. Cum isi motiveaza edilul decizia

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a amanat depunerea la PNL a candidaturii pentru un nou mandat la alegerile locale din 2016, intrucat conducerea partidului ca trebuie sa rezolve, mai intai, problema deseurilor si sa finalizeze proiectele cu fonduri europene.

Organizatia Timis a PNL: Actualul primar al municipiului Timisoara, Nicolae Robu, propus pentru un nou mandat

Actualul primar al municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a fost propus pentru un nou mandat de catre organizatia Timis a PNL. in schimb, nu a fost facuta nicio propunere pentru presedintia Consiliului Judetean.

Peste 60.000 de spectatori la concertul Avicii de la Festivalul Untold. Emil Boc a fost prezent la eveniment, alaturi de sotia sa

Peste 60. 000 de persoane au participat, in noaptea de vineri spre sambata, la concertul sustinut de Avicii la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, a anuntat primarul Clujului, Emil Boc, pe Facebook. Boc a fo.

Peste 60.000 de spectatori la concertul Avicii de la Festivalul Untold. Emil Boc a fost prezent la eveniment, alaturi de sotia sa (VIDEO)

Peste 60. 000 de persoane au participat, in noaptea de vineri spre sambata, la concertul sustinut de Avicii la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, a anuntat primarul Clujului, Emil Boc, pe Facebook. Boc a.

Der Spiegel: Angela Merkel a decis sa candideze pentru un nou mandat in 2017

Publicatia Der Spiegel informeaza intr-un articol publicat sambata faptul ca Angela Merkel, cancelar al Germaniei din 2005, a decis sa candideze pentru un al patrulea mandat si a inceput deja pregatirile pentru campania din 2017, informeaza Le Figaro si Reuters.

Der Spiegel: Cancelarul Merkel a decis sa candideze pentru un nou mandat in 2017

Cancelarul german Angela Merkel, in functie din 2005, a decis sa candideze pentru un al patrulea mandat si a inceput deja pregatirile pentru campania din 2017, scrie in editia de ieri publicatia germana Der Spiegel, citand o sursa care a preferat anonimatul, transmite Reuters.

Der Spiegel: Cancelarul Germaniei Angela Merkel va candida pentru un nou mandat in 2017

Cancelarul Angela Merkel, aflata in functie din 2009, s-a decis sa candideze pentru un al patrulea mandat si a inceput deja planificarea pentru campania din 2017, scrie publicatia Der Spiegel, citand o sursa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )