Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emil Boc: Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival

B1 B1,
Emil Boc: Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival

Primarul Clujului a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca a fost inregistrat un numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival. Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold. continuă pe B1

Emil Boc: Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival. Peste 50.000 de persoane, doar in prima zi

Primarul Clujului a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca a fost inregistrat un numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival. Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold.

La ce facultate a fost admisa fiica cea mare a lui Emil Boc

Fiica cea mare a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Cezara, a fost admisa la buget la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj, cu media generala 8,80.

Ce spune Emil Boc despre o viitoare candidatura la functia de primar al Clujului

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat miercuri, 29 iulie, la obisnuita conferinta de presa saptamanala, ca prioritatea sa sunt problemele municipiului si nu o viitoare candidatura, despre care spune ca nu a luat nicio decizie.

Emil Boc: Nu am luat nicio decizie privind o noua candidatura la primarie. Cred ca pe clujeni ii intereseaza in primul rand sa vada ca au gunoaiele ridicate de la usa, nu ce va face un primar peste un an

Emil Boc a declarat, miercuri, ca nu a luat inca o decizie cu privire la o noua candidatura la Primaria municipiului Cluj-Napoca. Edilul a aratat ca momentan prioritatea sa este orasul, adaugand ca este.

Fiica cea mare a lui Emil Boc, admisa la Facultatea de Drept. Ce media a avut fata primarului

Fiica cea mare a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Cezara, a fost admisa la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai UBB), pe locurile bugetate, cu media generala 8,80, informeaza.

Alina Gorghiu: Domnul Emil Boc este unul dintre membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid

Domnul Emil Boc este unul din membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid. ) Vom vedea ce decide viitorul despre domnia sa, a declarat Alina Gorghiu, invitata in emisiunea Subiectiv de la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )