Libnet.ro
UNICEF

01:05

La ce facultate a fost admisa fiica cea mare a lui Emil Boc

România Liberă România Liberă,
La ce facultate a fost admisa fiica cea mare a lui Emil Boc

Fiica cea mare a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Cezara, a fost admisa la buget la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai UBB) din Cluj, cu media generala 8,80. continuă pe România Liberă

Fiica cea mare a lui Emil Boc, admisa la Facultatea de Drept. Ce media a avut fata primarului

Fiica cea mare a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Cezara, a fost admisa la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai UBB), pe locurile bugetate, cu media generala 8,80, informeaza.

La ce facultati a fost admisa fiica lui Adrian Duicu, suspectata de frauda la BAC

Adina Duicu, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, cercetata pentru frauda la examenul de bacalaureat, a fost admisa la trei facultati din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, pe locurile bugetate.

Fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali a fost admisa la Facultatea de Drept, cu o nota la fel de buna ca cea de la bacalaureat

Dupa nota buna pe care a obtinut-o la bacalaureat, fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, i-a mai adus o alta veste tatalui sau. A fost admisa la Facultatea de Drept cu un calificativ la fel de mare,.

Fiica fostului presedinte al CJ Mehedinti, Adina Duicu, a fost admisa la trei facultati

Adina Duicu, fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, cercetata pentru frauda la examenul de bacalaureat, a fost admisa la trei facultati din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, pe locurile bugetate, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )