Libnet.ro
UNICEF

19:00

Emotiile continua pentru Grecia. Votul care va decide soarta acesteia

Antena3 Antena3,
Emotiile continua pentru Grecia. Votul care va decide soarta acesteia

Parlamentul german va vota miercuri noul program de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, a anuntat sambata un purtator de cuvant al Legislativului, citat de. continuă pe Antena3

Anuntul facut de presedintele Eurogrup inainte de reuniunea care va decide soarta Greciei

Reuniunea ministrilor Finantelor din zona euro pe tema Greciei, programata vineri seara, nu va fi scurta, afirma Jeroen Dijsselbloem, presedintele Eurogroup. Este vorba de un plan.

Participarea FMI la acordul pentru Grecia este decisiva pentru Guvernul Germaniei

Germania insista ca Fondul Monetar International trebuie sa fie partener la urmatorul acord pentru Grecia, a afirmat vineri Christiane Wirtz, purtator de cuvant al cancelarului Angela Merkel, anunta DPA.

Eurogrupul a ajuns la un acord pentru al treilea plan de ajutor pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro au ajuns la un acord vineri seara asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia, in valoare de pana la 86 miliarde de euro, au anuntat Comisia Europeana si Eurogrupul.

Represiunea turca asupra navelor fantoma a dus la cresterea numarului de imigranti in Grecia: Refugiatii care nu reusesc sa mai ajunga in Italia accepta sa fie transportati pe insulele elene

Eforturile Turciei de a opri navele fantoma cu care sunt transportati migrantii catre Italia a dus la cresterea numarului refugiatilor in Grecia. Acestia traverseaza Marea Mediterana si popesc pe.

Eurogrupul se reuneste vineri pentru a discuta planul de ajutor pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a se pronunta asupra noului plan de ajutor international pentru Grecia, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al presedintelui Eurogrupului, olandezul Jeroen Dijsselbloem.

De ce considera Varoufakis ca noul plan de ajutor pentru Grecia NU va functiona

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, a apreciat Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, subliniind ca ministrul german de Finante sustine acelasi lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )