Libnet.ro
UNICEF

10:30

Entersoft isi extinde operatiunile pe piata din Republica Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Entersoft isi extinde operatiunile pe piata din Republica Moldova

Entersoft Romania, parte a Entersoft SA, isi va extinde operatiunile in Republica Moldova, in urma unui parteneriat incheiat cu compania Wippo IT din Chisinau. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 700 de monede de colectie rusesti, confiscate de la un tanar din Republica Moldova

Potrivit reprezentantilor Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera STPF) Vaslui, cele 737 de monede aniversare, de provenienta rusa, erau ascunse in captuseala bagajului personal al unui tanar de 23 de ani, din Republica Moldova, care intentiona sa le introduca ilegal in Romania .

Romania acorda 5.000 de burse pentru studentii si elevii din Republica Moldova

Romania acorda 5. 000 de locuri in institutiile de invatamant pentru studentii si elevii din Republica Moldova. Prevederea se contine in Metodologia pentru scolarizarea romanilor de pretutindeni, in invatamantul din Romania, in anul scolar 2015 - 2016.

Institutiile de invatamant din Republica Moldova se confrunta cu un deficit de cadre pedagogice

Asigurarea scolilor si liceelor cu pedagogi calificati este una din problemele-cheie ale sistemului de invatamant din tara care urmeaza a fi solutionata de catre managerii scolari in anul de studii 2015-2016.

Autoritatile ruse vin sa verifice producatorii de conserve din Republica Moldova

In perioada 22-24 iunie, in Moldova se va afla o delegatie a Serviciului federal de protectia a consumatorului din Rusia Rosspotrebnadzor), transmite IPN.

OFICIAL. Romanii pot intra in Republica Moldova in baza buletinului. Ce formate sunt acceptate

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a fost notificat marti, 22 iunie, de catre Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova cu privire la modificarea si completarea listei documentelor de calatorie acceptate pentru intrarea in Republica Moldova. Romanii si ceilalti cetateni ai Uniunii Europene pot intra pe teritoriul Republicii Moldova in baza cartilor de identitate aflate in prezent in circulatie, in formatele ID1, ID2 sau biometric.

Cetatenii Romaniei pot intra cu buletinul in Republica Moldova

Cetatenii Uniunii Europene pot intra cu buletinul in Republica Moldova dupa ce a fost publicata in Monitorul Oficial de la Chisinau o hotarare de guvern in acest sens.

Uniunea Europeana ar putea sista asistenta financiara pentru Republica Moldova

Uniunea Europeana examineaza posibilitatea de a suspenda asistenta financiara planificata pentru Republica Moldova din cauza demisiei Guvernului, transmite euplus. info.

Ion Sturza: in Republica Moldova se investeste cel mai mult intr-un mandat

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza, sustine ca in Republica Moldova nu exista politica in sensul clasic al cuvantului si ca politica a devenit un business foarte costisitor. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Interpol de la postul de televiziune TV 7 , transmite IPN.

Republica Moldova: in primele cinci luni ale anului, vanzarile Dacia au scazut cu 37% fata de perioada similara a anului trecut

Autovehiculele Dacia pierd teren in Republica Moldova, in primele cinci luni ale acestui an s-au vandut cu 37% mai putine masini decat in perioada similara a anului trecut. Astfel, doar 280 de masini au fost.

John McCain: NATO a facut o greseala ca nu s-a extins si in fostele republici sovietice Ucraina, Georgia si Republica Moldova

Senatorul american John McCain crede ca Alianta Nord-Atlantica a facut o greseala ca nu s-a extins si in fostele republici sovietice Ucraina, Georgia si Republica Moldova, noteaza Digi 24. Cred ca ar fi.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )