Libnet.ro
UNICEF

06:00

Epidemia de Ebola: 11 militari americani, in carantina dupa o misiune in Liberia

România Liberă România Liberă,
Epidemia de Ebola: 11 militari americani, in carantina dupa o misiune in Liberia

Unsprezece militari americani, inclusiv un general, au fost plasati in carantina in Italia, de teama Ebola, dupa ce au participat la misiuni in Liberia, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un numar de 11 militari SUA reveniti din Liberia, SUSPECTI de Ebola

Un numar de 11 militari americani, inclusiv un general, sunt in carantina in Italia, de teama Ebola, dupa ce au participat la misiuni in Liberia, potrivit unor surse citate de Corriere della Sera, informeaza.

Epidemia Ebola: trei state americane impun carantina pentru toti calatorii cu grad ridicat de risc

Autoritatile din New York, Illinois si New Jersey au devenit primele care impun o perioada de carantina de 21 de zile pentru toti cei care ajung aici din Liberia, Guinea sau Sierra Leone si care au avut contact direct cu persoane infestate cu Ebola, indiferent daca prezinta sau nu simptome specifice febrei hemoragice atunci cand ajung in SUA.

Epidemia Ebola reaprinde ingrijorarile privind cercetarile secrete din laboratoarele militare ruse

Un incident din 1996, in care o laboranta dintr-un centru militar de cercetare din Rusia s-a infectat cu Ebola, ar fi fost uitat, daca in ultima vreme virusul nu ar fi luat o asemenea amploare. Peste 10. 000 de infectati cu Ebola si aproape 5. 000 de decese din cauza acestei boli, arata ultimul raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Epidemia Ebola: aproape 5.000 de morti si peste 10.000 de infectati

Numarul cazurilor de Ebola a depasit 10. 000, iar decesele din cauza acestei boli sunt in numar de 4. 922, potrivit ultimelor date oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

O asistenta medicala din SUA, plasata in carantina dupa ce s-a intors din Africa de Vest, da in judecata statul pentru incalcarea drepturilor omului

O asistenta medicala din SUA spune ca a fost tratata ca un criminal dupa ce s-a intors din Africa de Vest, unde a ingrijit persoanele bolanve, si a angajat un avocat specializat pe drepturile omului pentru a contesta plasarea sa fortata in carantina, scrie The Telegraph.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )