Libnet.ro
UNICEF

10:30

Epigramistul Ion Grosu a murit, dupa ce a facut infarct din cauza caldurii

România Liberă România Liberă,
Epigramistul Ion Grosu a murit, dupa ce a facut infarct din cauza caldurii

Epigramistul galatean Ion Grosu, in varsta de 75 de ani, a murit pe strada, dupa ce a facut infarct din cauza caldurii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Un lector universitar din Iasi a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie, intr-o expeditie cu studentii

Un lector universitar din Iasi care insotea un grup de studenti intr-o expeditie pe munte, in Parcul National Retezat, a murit dupa ce a alunecat si a cazut intr-o prapastie. Un tanar din Iasi a cerut,.

New York: Un barbat de origine romana a murit, dupa ce avionul pe care il pilota s-a prabusit

Un barbat de origine romana a murit, dupa ce avionul usor pe care il pilota s-a prabusit, in New York, relateaza publicatia Times Union, conform Mediafax.

Un barbat a murit dupa ce masina pe care o conducea a lovit o dubita si s-a rasturnat pe A3

Un barbat de 30 de ani a murit, luni, dupa ce masina la volanul careia se afla a lovit o dubita care circula in fata sa si apoi s-a rasturnat pe Autostrada Transilvania A3), relateaza Mediafax. Marius Stupar,.

Gavril Kozma, antrenorul secund al Romaniei, campioana mondiala la handbal junioare:Nu am fost platit pentru munca asta, am facut totul din pasiune

Gavril Kozma, antrenorul secund al echipei nationale de handbal feminin Under 18 a Romaniei, campioana mondiala in Macedonia, a declarat, luni, la sosirea la Bucuresti, ca nu a fost platit pentru munca prestata, facand totul numai din pasiune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )