Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un barbat a murit dupa ce masina pe care o conducea a lovit o dubita si s-a rasturnat pe A3

B1 B1,
Un barbat a murit dupa ce masina pe care o conducea a lovit o dubita si s-a rasturnat pe A3

Un barbat de 30 de ani a murit, luni, dupa ce masina la volanul careia se afla a lovit o dubita care circula in fata sa si apoi s-a rasturnat pe Autostrada Transilvania A3), relateaza Mediafax. Marius Stupar,. continuă pe B1

Africa de Sud: O girafa a murit dupa ce s-a lovit cu capul de un pod, in timp ce era transportata pe o autostrada

Ogirafa a murit in urma unei traume severe suferite la cap in timp ce era transportata in Africa de Sud, cand s-a lovit de un pod, pe o autostrada, scrie Mashable. Doi martori au postat pe Twitter imagini.

Accident pe Autostrada Transilvania: un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe sosea

Un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a murit, luni, intr-un accident produs pe Autostrada Transilvania A3), dupa ce masina pe care o conducea a lovit o dubita care circula in fata sa, apoi s-a rasturnat.

O girafa a murit dupa ce si-a lovit capul de un pod in timp ce era transportata in Africa de Sud

O girafa a suferit o trauma severa la cap si a murit in Africa de Sud, dupa ce soferul a condus masina in care era transportata sub un pod, pe o autostrada. Doi martori oculari au postat fotografii pe Twitter cu doua girafe care erau transportate intr-un container de camion deschis. Acestia au raportat ca una dintre ele si-a lovit capul in timp ce calatorea pe sub un pod pe Garsfontein Road in Pretoria, Africa de Sud.

Sfarsit tragic pentru un stomatolog din Blaj: a murit strivit de masina cu care urmarea o turma de mistreti

Un medic stomatolog din Blaj a murit in noaptea de sambata spre duminica intr-un accident stupid produs la vanatoare. Ioan Horsia 39 de ani) s-a rasturnat cu masina de teren cu care urmarea o turma de mistreti, fiind prins sub plafonul autoturismului.

Viitura care a lovit comuna Bascov A DISTRUS cimitirul din localitate

Viitura care a lovit comuna Bascov a distrus aproape in totalitate cimitirul din localitate. Oamenii au gasit mormintele devastate, acoperite de aluviuni si crucile rupte. Oamenii din Bascov au reusit sa aj.

Celebrul cascador Szobi Cseh a murit, dupa o lupta grea cu cancerul

Szobi Cseh a murit vineri dimineata, la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, unde era internat cu diagnosticul mielom multiplu. Cascadorul a murit, vineri, in jurul orei 03. 00, dupa o grea suferinta, in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )