Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident pe Autostrada Transilvania: un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe sosea

Adevărul Adevărul,
Accident pe Autostrada Transilvania: un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina pe sosea

Un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a murit, luni, intr-un accident produs pe Autostrada Transilvania A3), dupa ce masina pe care o conducea a lovit o dubita care circula in fata sa, apoi s-a rasturnat. continuă pe Adevărul

Un barbat a murit dupa ce masina pe care o conducea a lovit o dubita si s-a rasturnat pe A3

Un barbat de 30 de ani a murit, luni, dupa ce masina la volanul careia se afla a lovit o dubita care circula in fata sa si apoi s-a rasturnat pe Autostrada Transilvania A3), relateaza Mediafax. Marius Stupar,.

Un italian a ramas fara permis dupa ce a fost prins gonind cu 203 km la ora, pe Autostrada Transilvania

Un barbat de 58 de ani, cetatean italian, a ramas fara permis dupa ce a fost prins de politisti circuland cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania, in judetul Cluj. Soferul a fost amendat cu 810 lei si a ramas fara permis pentru trei luni, informeaza Politia Romana.

Un italian, prins conducand cu 203 km/h, pe Autostrada Transilvania

Un barbat de 58 de ani, cetatean italian, circula cu viteza de 203 km/h, pe Autostrada Transilvania, in judetul Cluj, fiind amendat cu 810 lei si fiindu-i suspendat permisul pentru trei luni, informeaza Politia Romana.

Un italian, prins cand conducea cu 203 km/h pe Autostrada Transilvania

Un barbat de 58 de ani, cetatean italian, a fost prins de politisti, duminica, in timp ce circula cu viteza de 203 km/h, pe Autostrada Transilvania, in judetul Cluj. Conducatorul auto, care circula cu o viteza.

Un italian, prins conducand cu 203 km/h, pe Autostrada Transilvania

Inconstienta pe autostrada Transilvania. Un italian a fost prins de politisti in timp ce conducea cu o viteza mult peste limita legala. Aparatul radar a indicat 203 km/h. Barbatul a fost amendat cu 810 lei si.

Un neamt a fost prins de politisti in timp ce conducea cu 218 kilometri la ora pe Autostrada Transilvania

Un cetatean neamt a fost prins in timp ce conducea pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers spre Turda, cu 218 kilometri pe ora.

Africa de Sud: O girafa a murit dupa ce s-a lovit cu capul de un pod, in timp ce era transportata pe o autostrada

Ogirafa a murit in urma unei traume severe suferite la cap in timp ce era transportata in Africa de Sud, cand s-a lovit de un pod, pe o autostrada, scrie Mashable. Doi martori au postat pe Twitter imagini.

O girafa a murit dupa ce si-a lovit capul de un pod in timp ce era transportata in Africa de Sud

O girafa a suferit o trauma severa la cap si a murit in Africa de Sud, dupa ce soferul a condus masina in care era transportata sub un pod, pe o autostrada. Doi martori oculari au postat fotografii pe Twitter cu doua girafe care erau transportate intr-un container de camion deschis. Acestia au raportat ca una dintre ele si-a lovit capul in timp ce calatorea pe sub un pod pe Garsfontein Road in Pretoria, Africa de Sud.

Celebrul cascador Szobi Cseh a murit, dupa o lupta grea cu cancerul

Szobi Cseh a murit vineri dimineata, la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, unde era internat cu diagnosticul mielom multiplu. Cascadorul a murit, vineri, in jurul orei 03. 00, dupa o grea suferinta, in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )