Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un episcop ortodox bulgar a fost demis dupa ce a participat la o orgie sexuala

B1 B1,
Un episcop ortodox bulgar a fost demis dupa ce a participat la o orgie sexuala

Un episcop ortodox bulgar a fost demis dupa ce a aparut pe Internet o inregistrare in care apare participand la o orgie sexuala, a anuntat Sfantul Sinod, citat de AFP. Episcopul Boris, de la Manastirea. continuă pe B1

Episcop bulgar, demis dupa ce a participat la o orgie sexuala. ...

Un episcop ortodox din Bulgaria a fost demis dupa ce, pe Internet, a aparut o inregistrare video in care apare participand la o orgie sexuala, a anuntat joi Sfantul Sinod, conform Mediafax. Episcopul Boris, de la Manastirea Bacikovo, in sudul tarii, a fost demis pentru comportament nedemn, a explicat intr-un comunicat Sfantul Sinod. Cotidianul Trud a postat joi o inregistrare video in care episcopul Boris apare participand la o orgie sexuala in compania a patru femei. In ultimii ani, .

Un episcop bulgar, demis dupa ce a participat la o orgie sexuala

Un episcop ortodox bulgar a fost demis dupa ce, pe internet, a aparut o inregistrare video in care acesta apare participand la o orgie sexuala, a anuntat joi Sfantul Sinod, informeaza AFP, potrivit.

Seful Bancii Centrale a Nigeriei a fost demis

Lamido Sanusi, guvernatorul Bancii Centrale a Nigeriei, a fost suspendat din functie de catre presedintele tarii, Goodluck Jonathan, pana la terminarea anchetei ce vizeaza nereguli ample, dupa cum informeaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )