Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ericsson la MWC 2014: prezenta doar pentru business

Playtech Playtech,
Ericsson la MWC 2014: prezenta doar pentru business

In pofida faptului ca Ericsson a avut o colaborare indelungata cu Sony pentru segmentul de smartphone-uri, compania a ramas momentan doar in industria telecomunicatiilor. Si nici acolo Ericsson nu sta extrem de bine, companii precum ZTE si Huawei venind, desigur, cu preturi mult mai mici pentru infrastructura de telecomunicatii. Oricum, ce am vazut la standulEricsson la MWC 2014 a fost relativ interesant pentru publicul larg. Probabil doar faptul ca detin, si ei, solutii de transmisie LTE la 300 Mbps si []. continuă pe Playtech

Intel isi desfasoara fortele la MWC 2014

Intel are o desfasurare de forte destul de mare la WMC 2014, prezinta o mare parte din produsele sale adresate unui segment destul de larg de consumatori. Nici unul din dispozitivele afisate la standul Intel la MWC 2014 nu are specificatii, asta pentru ca este promovata tehnologia cu care sunt echipate acestea. Multe din dispozitive sunt deja in magazine, altele sunt prezente doar in varianta demo si au un design destul de interesant si specificatii performante. Am ramas destul de [].

MWC 2014: Video Hands-on LG L70

LG L70 este unul din dispozitivele mainstream pe care producatorul le-a adus in premiera pentru MWC 2014. Am decis sa facem un hands-on LG L70, am vazut cateva functii interesante. Acesta beneficiaza de o configuratie bazata pe un procesor dual-core la 1. 2 GHz, 1 GB memorie RAM, un ecran de 4. 5 inci de tip IPS si un acumulator de 2100 mAh. Camera principala este de 8 Megapixeli, iar cea frontala de 5 Megapixeli. Ecranul are o rezolutie de 840480 pixeli, [].

HTC Desire 816, un phablet mainstream la MWC 2014

HTC Desire 816 este denumirea celui mai nou smartphone/phablet lansat de HTC in cadrul MWC 2014. Ca multi alti producatori, HTC vine cu noi modele pentru segmentul de mainstream, iar acestea sunt in mare parte dispozitive cu o diagonala generoasa a ecranului si cu o configuratie medie, insa destul de puternica pentru a satisface majoritatea cerintelor utilizatorilor. Display-ul este unul 720p, 1280720 pixeli, de 5,5 inci, si este dotat cu un procesor Snapdragon 400, cu 4 nuclee la 1,6 GHz.

AMD isi demonstreaza puterea pe segmentul de mobile la MWC 2014

AMD are si el un stand respectabil in cadrul MWC 2014, unde a adus o serie de dispozitive interesante. O mare parte din acestea sunt produse demo ale tehnologiei pe care AMD o va implementa in dispozitivele producatorilor, in cursul acestui an. O parte dintre acestea sunt destinate segmentului de gaming, altele sunt demonstratii ale tehnologiei mobile si a APU-urilor produse de companie. Pentru segmentul de gaming AMD a prezentat o tableta de 10 inci bazata pe un APU inca [].

Adevarul Live de la MWC 2014: despre cele mai interesante gadgeturi si telefoane direct de la Barcelona

Adevarul Live de la ora 13. 20 va fi despre noile dispozitive mobile prezentate la MWC 2014 din Barcelona. Vlad Andriescu, editor Tech Adevarul, va intra in legatura directa pentru a comenta ultimele lansari si cum i s-au parut noile produse de la Samsung, Sony sau Nokia.

FOTO MWC 2014 - O fableta cu senzor de amprenta de la cei care au readus aceasta tehnologie pe piata inainte de Apple

La MWC 2014 au navalit si o serie de producatori anonimi din China. Am trecut intamplator pe la standul firmei care a adus amprenta dupa Motorola Atrix, dar inainte de iPhone 5s - Konka.

Ce dispozitive de la MWC 2014 aduce Orange in Romania

Orange Romania a anuntat ca in viitorul apropiat va pune la dispozitia clientilor o mare parte dintre gadgeturile importante prezentate la MWC 2014.

Smartphone-uri ASUS Zenfone 4, 5, 6, la MWC 2014

ASUS a venit cu o serie noua de smartphone-uri la MWC 2014, si anume Zenfone in trei variante de diagonala. ASUS Zefone este un produs interesant, bine construit, care vine in trei variante de diagonala, 4,5 si 6 inci. Toate dispozitivele vin preinstalate cu Android 4. 3 si vor putea fi upgradate la Android 4. 4 KitKat, si dispun de noua interfata Zen UI. Aceasta se prezinta mai curat, utilizand acel flat design dupa care alearga mai nou toti producatorii de dispozitive [].

MWC 2014: Asus a adus in Barcelona noi tablete Fonepad de 7 inci, telefoane ZenFone si hibrizi PadFone de 7 si 10 inci

ASUS a inceput MWC 2014 cu doua noi versiuni tabletei Fonepad, Fonepad 7 LTE ME372CL) si Fonepad 7 ME175CG). ASUS mare are telefoane mobile din seria ZenFone, PadFone mini si noul PadFone, echipate cu interfata ZenUI.

MirrorLink, in implementari diferite la MWC 2014

MirrorLink avea un stand destul de interesant, care in ciuda pozitiei sale centrale nu prezenta un mare interes pentru trecatori. Implementarea sistemului MirrorLink este deja folosita de multi dintre producatorii auto sau de alti producatori de sisteme de navigatie. Aceasta are totusi niste limitari si momentan nu este compatibila cu toate smartphone-urile de pe piata. Totusi, multi dintre acestia fac eforturi intense pentru a clarifica standardul si a il adopta. MirrorLink presupune transpunerea ecranului smartphone-ului pe display-ul sistemului de navigatie [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )