Libnet.ro
UNICEF

06:00

MWC 2014: Video Hands-on LG L70

Playtech Playtech,
MWC 2014: Video Hands-on LG L70

LG L70 este unul din dispozitivele mainstream pe care producatorul le-a adus in premiera pentru MWC 2014. Am decis sa facem un hands-on LG L70, am vazut cateva functii interesante. Acesta beneficiaza de o configuratie bazata pe un procesor dual-core la 1. 2 GHz, 1 GB memorie RAM, un ecran de 4. 5 inci de tip IPS si un acumulator de 2100 mAh. Camera principala este de 8 Megapixeli, iar cea frontala de 5 Megapixeli. Ecranul are o rezolutie de 840480 pixeli, []. continuă pe Playtech

Samsung la MWC 2014: Video Hands-on Galaxy S5

Il putem numi desigur flagship-ul producatorului, cel mai bun dintre cei mai buni. Practic, sub capacul dispozitivului din aceasta serie se regasesc intotdeauna cele mai performante componente, cele mai calitative materiale, si cumuleaza experienta lui Samsung din urma cu un an. Acest lucru ne-a indemnat catre un hands-on Galaxy S5. Dupa cum spune si Samsung, consumatorul doreste un design durabil, o camera foto performanta, o conectivitate foarte buna, practic un dispozitiv care sa inglobeze aceste functii intr-un mod foarte placut.

Video Hands-on ASUS Zenfone, de la MWC 2014

ASUS este prezent la MWC cu noua serie de smartphone-uri Zenfone, cu diagonale de 4, 5 si 6 inci. Sa vedem cateva detalii, in acest Hands-on ASUS Zenfone. ASUS Zenfone este un produs care incearca sa acopere mai multe categorii de utilizatori, fiind disponibil in configuratii diferite si in trei variante de dimensiuni ale display-ului. Toate dispozitivele vin preinstalate cu aproape cel mai nou sistem de operare, Android 4. 3, si vor primi in curand update-ul la Android 4. 4 KitKat. Diferentele [].

Samsung Gear Fit: Video Hands-on la MWC 2014

Samsung Gear Fit este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive purtabile din ultima vreme. A fost foarte tentant sa realizam unHands-on Samsung Gear Fit, se intelege :). Samsung Gear Fit este, cred, cel mai bine gandit dispozitiv purtabil pe care producatorii l-au lansat in ultima vreme. Gear Fitmerge pe ideea lui FitBit sau a altor bratari sportive si incearca sa ofere ceva mai multe functii, dar fara sa exagereze in acest sens. Display-ul este unul mai mic ca dimensiune, [].

Samsung Gear Fit: Video Hands-on de la MWC 2014

Samsung Gear Fit este probabil unul dintre cele mai interesante dispozitive purtabile din ultima vreme. A fost foarte tentant sa realizam unHands-on Samsung Gear Fit, se intelege :). Samsung Gear Fit este, cred, cel mai bine gandit dispozitiv purtabil pe care producatorii l-au lansat in ultima vreme. Gear Fitmerge pe ideea lui FitBit sau a altor bratari sportive si incearca sa ofere ceva mai multe functii, dar fara sa exagereze in acest sens. Display-ul este unul mai mic ca dimensiune, [].

ASUS PadFone Mini, in video Hands-on MWC 2014

ASUS a prezentat la MWC unul dintre cele mai noi produse ale sale, PadFone Mini in varianta de 4 inci pentru telefon si 7 inci pentru tableta. PadFone este unul dintre produsele deosebite realizate de producator si intersante din punct de vedere al conceptului. Este intersanta dimensiunea aleasa, semn ca si ASUS intentioneaza sa aduca produsele high-end si pe segmentul de mainstream. M-a atras in mod deosebit autonomia acestui dispozitiv. Procesorul dual-core Intel Atom cu care este dotat are intr-adevar [].

FOTO MWC 2014 - O fableta cu senzor de amprenta de la cei care au readus aceasta tehnologie pe piata inainte de Apple

La MWC 2014 au navalit si o serie de producatori anonimi din China. Am trecut intamplator pe la standul firmei care a adus amprenta dupa Motorola Atrix, dar inainte de iPhone 5s - Konka.

Ericsson la MWC 2014: prezenta doar pentru business

In pofida faptului ca Ericsson a avut o colaborare indelungata cu Sony pentru segmentul de smartphone-uri, compania a ramas momentan doar in industria telecomunicatiilor. Si nici acolo Ericsson nu sta extrem de bine, companii precum ZTE si Huawei venind, desigur, cu preturi mult mai mici pentru infrastructura de telecomunicatii. Oricum, ce am vazut la standulEricsson la MWC 2014 a fost relativ interesant pentru publicul larg. Probabil doar faptul ca detin, si ei, solutii de transmisie LTE la 300 Mbps si [].

HTC Desire 816, un phablet mainstream la MWC 2014

HTC Desire 816 este denumirea celui mai nou smartphone/phablet lansat de HTC in cadrul MWC 2014. Ca multi alti producatori, HTC vine cu noi modele pentru segmentul de mainstream, iar acestea sunt in mare parte dispozitive cu o diagonala generoasa a ecranului si cu o configuratie medie, insa destul de puternica pentru a satisface majoritatea cerintelor utilizatorilor. Display-ul este unul 720p, 1280720 pixeli, de 5,5 inci, si este dotat cu un procesor Snapdragon 400, cu 4 nuclee la 1,6 GHz.

AMD isi demonstreaza puterea pe segmentul de mobile la MWC 2014

AMD are si el un stand respectabil in cadrul MWC 2014, unde a adus o serie de dispozitive interesante. O mare parte din acestea sunt produse demo ale tehnologiei pe care AMD o va implementa in dispozitivele producatorilor, in cursul acestui an. O parte dintre acestea sunt destinate segmentului de gaming, altele sunt demonstratii ale tehnologiei mobile si a APU-urilor produse de companie. Pentru segmentul de gaming AMD a prezentat o tableta de 10 inci bazata pe un APU inca [].

Ce dispozitive de la MWC 2014 aduce Orange in Romania

Orange Romania a anuntat ca in viitorul apropiat va pune la dispozitia clientilor o mare parte dintre gadgeturile importante prezentate la MWC 2014.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )