Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eseul-FENOMEN scris de o tanara din Suceava. Cele 15 secrete ale vietii au ajuns cel mai citit material motivational DIN LUME

Antena3 Antena3,
Eseul-FENOMEN scris de o tanara din Suceava. Cele 15 secrete ale vietii au ajuns cel mai citit material motivational DIN LUME

O romanca a devenit vedeta pe Internet dupa ce si-a prezentat reteta pentru o viata fericita intr-o celebra publicatie americana. Luminita Daniela Saviuc a scris un articol in Huffinton Post care a. continuă pe Antena3

ANALIZA De ce are nevoie Romania de cele 15 motive de fericire din lista Luminitei, fata care a cucerit lumea

Luminita Saviuc, fata din Suceava care a scris 15 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericit, cel mai distribuit articol motivational de pe internet, a reusit sa cucereasca si zeci de mii de romani. Mesajul ei este, insa, demontat de teologi, iar psihologii spun ca fata a avut priza tocmai pentru ca vorbeste despre lucruri simple, din experienta personala.

REVISTA PRESEI: Fata din Suceava care a adus fericire pe toata planeta

Gandul scrie despre cei 104 elevi care au obtinut nota 10 la Bacalaureat. Rezultate Bacalaureat 2014. Adevarul prezinta fata din Suceava care a adus fericire pe toata planeta. Jurnalul spune ca inregistrarile in care Mircea Basescu admite ca a luat spaga sunt reale. Evenimentul Zilei spune ca Victor Pknta este un Pucist consecvent la doi ani de la Lovitura de stat. Hotnews trateaza subiectul noului termen din dosarul ICA. Capital anunta ca Rockefeller ar putea iesi de pe piata in doi ani. Puterea ne spune cine este Monica Macovei.

EXCLUSIV Fata din Suceava care a adus fericire pe toata planeta. Cele 15 secrete ale vietii

Luminita Daniela Saviuc, o romanca de 29 ani, a cucerit lumea prin talentul sau motivational.

EXCLUSIV VIDEO Fata din Suceava care a adus fericire pe toata planeta. Cele 15 secrete ale vietii

Luminita Daniela Saviuc, o romanca de 29 ani, a cucerit lumea prin talentul sau motivational.

VIDEO De ce are nevoie Romania de cele 15 motive de fericire din lista Luminitei, fata care a cucerit lumea

Luminita Saviuc, fata care a scris 15 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericit, cel mai distribuit articol motivational de pe internet, a reusit sa cucereasca si zeci de mii de romani. Mesajul ei este, insa, demontat de teologi, iar psihologii spun ca fata a avut priza tocmai pentru ca vorbeste despre lucruri simple, din experienta personala.

bauMax a vandut cele 15 magazine din Romania catre grupul francez Adeo

Lantul austriac de bricolaj bauMax a anuntat marti ca filiala din tara noastra ce cuprinde 15 magazine a fost vanduta catre grupul francez Adeo, informeaza APA.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )