Libnet.ro
UNICEF

06:00

NU ESTE O COINCIDENTA. DRAGNEA???. Ion Cristoiu, despre descinderea comandoului ANAF in redactia Rise Project

B1 B1,
NU ESTE O COINCIDENTA. DRAGNEA???. Ion Cristoiu, despre descinderea comandoului ANAF in redactia Rise Project

Ion Cristoiu scrie in Gandul de sambata, de pe blogul personal, despre documentele prezentate de Rise Project in care s-au aratat mai multe afaceri dubioase ale presedintelui. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Liviu Dragnea a dus la o Guvernare Turmentata

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre criza din PSD, numita criza politica de proportii prin rasturnarea propriului Guvern. in.

Ion Cristoiu: Alte MASTI, aceeasi PIESA

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre receptia care a avut loc la Ambasada Americii, facand o pararelela cu un eveniment asemanator din 7.

Ion Cristoiu: Cu complicitatea lui Klaus Iohannis, Kovesi sta cu *** pe obrazul DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre decizia CSM de a accepta cererea de revocare din functie a procurorului DNA Doru Tulus si a procuroarei.

Ion Ceban, despre vizita delegatiei regimului totalitar al Coreei de Nord la Chisinau: Nu am vazut sa deranjeze pe cineva VIDEO

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Ion Ceban, a comentat miercuri, 5 iulie, criticile aduse de catre liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, la adresa lui Igor Dodon, legate de vizita delegatiei nord-coreene la Chisinau.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )