Libnet.ro
UNICEF

07:30

Este din nou petrecere pe Valea Prahovei. Rusii sarbatoresc Craciunul si Revelionul pe stil vechi

Adevărul Adevărul,
Este din nou petrecere pe Valea Prahovei. Rusii sarbatoresc Craciunul si Revelionul pe stil vechi

Statiunile de pe Valea Prahovei sunt din nou in sarbatoare. Aproximativ 1500 de moldoveni, rusi si ucrainieni sarbatoresc, pe 7 si 13 ianuarie, Craciunul si Revelionul pe rit vechi. continuă pe Adevărul

Modelul Draya Michele, din nou insarcinata

Bucurie pentru Draya Michele. Modelul si vedeta tv este din nou insarcinata. Frumoasa asteapta primul copil cu logodnicul ei, jucatorul de fotbal american Orlando Scandrick.

Turistii din Rusia, Ucraina si Rep. Moldova au luat cu asalt statiunile de pe Valea Prahovei

Turisti moldoveni, rusi si ucraineni care sarbatoresc Craciunul pe rit vechi au sosit in statiunea brasoveana Poiana Brasov, gradul de ocupare in hoteluri si pensiuni fiind de aproximativ 95 la suta, in timp ce pe Valea Prahovei cativa hotelieri au pregatit oferte speciale pentru acestia.

Unde mergem la schi. Noutatile sezonului din Valea Prahovei si Poiana Brasov - preturi, facilitati, starea partiilor

Sezonul de schi 2015-2016 a inceput pe majoritatea partiilor de pe Valea Prahovei. Se schiaza la Sinaia, Azuga, dar si in Poiana Brasov, iar administratorii partiilor au noutati, dar si reduceri pentru schiori.

Trafic aglomerat pe DN1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde se circula in coloana, bara la bara. Politia recomanda rute alternative

Drumul national 1 a inceput sa se aglomereze, duminica la pranz, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, in conditiile in care turistii care au petrecut Revelionul la munte se intorc acasa, politistii recomandandu-le soferilor ca ruta alternativa DN 1 A Brasov - Sacele - Cheia - Ploiesti, transmite Mediafax.

DN1, aglomerat in zona statiunilor de pe Valea Prahovei

Drumul national 1 a inceput sa se aglomereze, duminica la pranz, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, in conditiile in care turistii care au petrecut Revelionul la munte se intorc acasa, politistii recomandandu-le soferilor ca ruta alternativa DN.

Fara oprire! Pamela Anderson, din nou goala la 48 de ani

Face orice de dragul animalelor, asa ca nu e de mirare ca Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute, la 48 de ani.

Ben Affleck si Jennifer Garner, din nou impreuna. La o inmormantare

Momentele fericite, dar si cele triste ne aduna. Iar vedetele nu fac exceptie. Ben Affleck si Jennifer Garner au fost vazuti din nou unul alaturi de celalalt, la o inmormantare, in Los Angeles, California.

Kris Allen va deveni din nou tatic

2016 se anunta plin pentru cantaretul Kris Allen. Fostul castigator al concursului American Idol a anuntat chiar la inceputul anului ca in aceasta vara va deveni din nou tatic.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna!

Noul an debuteaza cu impacari spectaculoase in randul celebritatilor de peste Ocean. Miley Cryus si fostul logodnic Liam Hemsworth si-au reluat relatia inainte de Revelion, cei doi pecetluind trecerea in noul an cu sarutari patimase sub crengutele de vasc.

ii plac tinereii! Kate Hudson, surprinsa din nou cu Nick Jonas

S-a zvonit despre ei anul trecut ca ar forma cel mai nou cuplu de vedete, lucru infirmat de protagonisti. Acum insa lucrurile par sa fie foarte clare intre Kate Hudson si Nick Jonas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )