Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fara oprire! Pamela Anderson, din nou goala la 48 de ani

Antena3 Antena3,
Fara oprire! Pamela Anderson, din nou goala la 48 de ani

Face orice de dragul animalelor, asa ca nu e de mirare ca Pamela Anderson a renuntat din nou la hainute, la 48 de ani. continuă pe Antena3

Modelul Draya Michele, din nou insarcinata

Bucurie pentru Draya Michele. Modelul si vedeta tv este din nou insarcinata. Frumoasa asteapta primul copil cu logodnicul ei, jucatorul de fotbal american Orlando Scandrick.

Ben Affleck si Jennifer Garner, din nou impreuna. La o inmormantare

Momentele fericite, dar si cele triste ne aduna. Iar vedetele nu fac exceptie. Ben Affleck si Jennifer Garner au fost vazuti din nou unul alaturi de celalalt, la o inmormantare, in Los Angeles, California.

Kris Allen va deveni din nou tatic

2016 se anunta plin pentru cantaretul Kris Allen. Fostul castigator al concursului American Idol a anuntat chiar la inceputul anului ca in aceasta vara va deveni din nou tatic.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna!

Noul an debuteaza cu impacari spectaculoase in randul celebritatilor de peste Ocean. Miley Cryus si fostul logodnic Liam Hemsworth si-au reluat relatia inainte de Revelion, cei doi pecetluind trecerea in noul an cu sarutari patimase sub crengutele de vasc.

Caru' cu Vedete: Madalina Ghenea, din nou super-sexy la Hollywood; Replica dura a sotiei lui Borcea, dupa ce a aflat ca Valentina Pelinel e insarcinata; Nu te asteptai la asa ceva! Anda Adam, fara sutien dupa ce a nascut

Cum si-au petrecut vedetele Sarbatorile de iarna. Vedetele au petrecut Sarbatorile in mijlocul celor dragi, si-au vizitat parintii, au trait bucuria. Dublu faliment! Ramasa fara cantari in Romania, Antoneasca a prestat moca in SUA. Andreea Antonescu s-a intors la sotul sau, in America.

ii plac tinereii! Kate Hudson, surprinsa din nou cu Nick Jonas

S-a zvonit despre ei anul trecut ca ar forma cel mai nou cuplu de vedete, lucru infirmat de protagonisti. Acum insa lucrurile par sa fie foarte clare intre Kate Hudson si Nick Jonas.

Speculatorii futures s-au ascuns din nou

Dupa ce prima zi de tranzactionare din an s-a incheiat cu aproape 100 de contracte, a doua sedinta din 2016 a readus piata Sibex sub umbra lipsei de interes, prima jumatate a zilei de marti fiind una stearsa.

Marile companii petroliere vor reduce vor reduce investitiile din nou

Marile companii producatoare de petrol si gaze naturale petroliere se confrunta cu cea mai lunga perioada de reducere a investitiilor din ultimele decenii, in conditiile in care pretul barilului de petrol se afla la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, insa ar urma sa imprumute mai mult pentru a putea pastra nivelul dividendelor cerute de investitori, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )