Libnet.ro
UNICEF

09:00

De ce este frica cea mai importanta emotie umana, careia ii datoram viata. Reactiile in lant care au loc in creier pana la raspunsul lupta sau fugi

Adevărul Adevărul,
De ce este frica cea mai importanta emotie umana, careia ii datoram viata. Reactiile in lant care au loc in creier pana la raspunsul lupta sau fugi

Considerata de multi dintre noi mai degraba un handicap decat un avantaj, frica este, in realitate, pentru majoritatea situatiilor in care ne aflam de-a lungul vietii, principala emotie careia ii datoram conservarea. continuă pe Adevărul

Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Gheorghe Balasoiu este de departe cel mai invidiat pensionar. Si asta pentru ca fostul procuror la Curtea de Apel Pitesti, dar si fostul director al Penitenciarului Colibasi, are o pensie de 36. 000 de lei pe luna, fiind considerata cea mai mare din Romania.

Gica Popescu: Aceasta Nationala e cea mai slaba din toate timpurile. Iordanescu este total depasit

Fostul capitan al Barcelonei si al Nationalei crede ca Anghel Iordanescu este total depasit, iar actuala nationala este cea mai slaba din istoria fotbalului romanesc. Din.

Urzeala Tronurilor: Cum a fost realizata cea mai impresionanta scena de lupta

Battle of the Bastards este episodul 9 din sezonul 6 din Urzeala Tronurilor, sezoncare se va incheia duminica, iar acesta a inclus cea mai impresionanta lupta din intregul serial. Daca sunteti fani Game of Thrones si nu ati vazut inca ultimul episod, este recomandabil sa ocoliti acest material pana cand l-ati vizionat. Trecand peste avertismentul [].

Cea mai batrana culturista din lume are 80 de ani. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine arata (FOTO)

Cea mai batrana culturista din lume are opt decenii de viata. Desi nu mai este nici macar la a doua tinerete, femeia arata intr-un mod incredibil, iar daca nu si-ar recunoaste.

Cea mai buna prajitura cu afine

Afinele sunt fructe foarte bune pentru diminuarea inflamatiilor din organism. Sunte fructe dulci-acrisoare, foarte indragite potrivite pentru prepararea oricarui desert. Asa ca pentru azi, am pregatit cea mai buna prajitura cu afine.

Cea mai mare combina din lume a ajuns in judetul Dolj. Utilajul a doborat recordul mondial pentru cantitatea de grau recoltata in opt ore

Cea mai mare combina din lume a fost cumparata de o ferma din judetul Dolj, iar de astazi va incepe recoltarea culturii de rapita. Utilajul a doborat recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grau recoltata in opt ore.

Borza: Am taiat in carne vie pe toate palierele de costuri, iar Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, cu o marja de profit operational de 68%, nemaivazuta in Romania, dupa ce au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

Hidroelectrica va fi cea mai profitabila companie, spune administratorul judiciar

Hidroelectrica a devenit cea mai profitabila companie din Romania, dupa ce, in perioada insolventei, au fost taiate costuri pe toate palierele, a declarat, marti, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-o conferinta de presa prilejuita de iesirea societatii din insolventa, infrmeaza Agerpres.

Cea mai mare greseala a lui Iordanescu: 225 de minute pe banca pentru Sanmartean

Anghel Iordanescu s-a trezit in al 12-lea ceas si l-a introdus pe teren pe Lucian pe Sanmartean abia in ultima repriza pe care Romania a avut ocazia sa o joace la EURO 2016, in opinia noastra aceasta a fost cea mai mare eroare, fie ea una intentionata sau nu,a selectionerului.

Cum prepari cea mai buna inghetata parfait din ingrediente naturale

Pentru ca tot a venit vara si caldura ne da peste cap, o inghetata buna e tot ce ne lipseste cand temperatura din termometre creste peste masura. Dar cea mai buna inghetata, din ingrediente naturale, o putem prepara chiar noi, acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )