Libnet.ro
UNICEF

15:00

Este un lucru nefiresc ca PNL nu a fost invitat la Ambasada SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este un lucru nefiresc ca PNL nu a fost invitat la Ambasada SUA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca partidul pe care il conduce nu a fost invitat la discutiile cu Ambasada SUA la Bucuresti, calificand drept nefiresc acest lucru. continuă pe Ziarul Bursa

Antonescu: Liberalii nu au fost invitati la Ambasada SUA pentru discutii. Nu m-am inteles cu Ponta pe tema Codului Penal

Presedintele SenatuluiCrin Antonescu a declarat, vineri, ca liberalii din Comisia Juridica din Camera Deputatilor nu au fost invitati la Ambasada SUA, pentru discutii pe aceasta tema. Cativa.

Ambasada SUA critica difuzarea colindului antisemit.

Ambasada SUA a criticat difuzarea la TVR 3 a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor. Ambasada SUA la Bucuresti considera ca difuzarea din 6 decembrie a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor este o expresie inacceptabila de antisemitism, care trebuie condamnata in termeni fermi si fara echivoc. Intoleranta si ura sunt inacceptabile si nu trebuie sa fie incurajate, mai ales prin intermediul televiziunii publice, .

Victor Ponta critica Ambasada SUA: Reactia lor a fost o greseala si o sa le comunic

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reactia dura la adresa modificarii Codului Penal: reactia a fost o greseala si o sa le comunic asta, a spus joi Victor Ponta, in prima sa reactie publica dupa votul din Parlament in care demnitarilor le-a fost acordata o super-imunitate.

Victor Ponta critica Ambasada SUA: Reactia lor a fost o greseala si o sa le comunic. Chevron investeste in Romania sau poate sa plece din Romania daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reactia dura la adresa modificarii Codului Penal: reactia a fost o greseala si o sa le comunic asta, a spus joi Victor Ponta, in prima sa reactie publica dupa votul din Parlament in care demnitarilor le-a fost acordata o super-imunitate.

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi. Semnal descurajator pentru investitori

Ambasada SUA la Bucuresti sustine, intr-un comunicat, ca amendamentele la Codul Penal adoptate marti ar reprezenta un pas inapoi pentru Romania si actiunea Parlamentului este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta.

Ponta, atac la Ambasada SUA: Din cate stiu eu, Chevron investeste in Romania sau poate sa plece din Romania, daca nu se aplica legea

Premierul Victor Ponta a criticat Ambasada SUA pentru reacia dura cu privire la modificarile aduse Codului penal. Ponta a afirmat ca reactia ambasadei a fost o greseala si o sa le comunice asta.

Ambasada SUA a criticat difuzarea colindului antisemit difuzat la TVR 3

Ambasada SUA a criticat difuzarea la TVR 3 a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor. Ambasada SUA la Bucuresti considera ca difuzarea din 6 decembrie a unui asa-zis .

Deputatii din Comisia Juridica, la Ambasada SUA, pentru modificarile din Codul Penal

Deputatii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au mers, vineri dimineata, la ambasada SUA, relateazaB1 TV. Ambasada a anuntat ca noul cod dauneaza statului de drept. Astfel, juristii dau explica.

Ambasada SUA, despre colindul difuzat de TVR3: O expresie inacceptabila de antisemitism

Ambasada SUA la Bucuresti considera difuzarea de catre postul public de televiziunea TVR a unui colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor ca o expresie inacceptabila de antisemitism ce trebuie condamnata in termeni fermi si fara echivoc.

Ambasada SUA condamna difuzarea colindului de la TVR 3

Ambasada SUA la Bucuresti considera difuzarea din 6 decembrie a unui asa-zis colind care glorifica Holocaustul si violenta impotriva evreilor ca o expresie inacceptabila de antisemitism ce trebuie condamnata in termeni fermi si fara echivoc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )