Libnet.ro
UNICEF

21:00

De ce este mai rapid primul iPhone 2G fata de iPhone 6? [VIDEO]

Playtech Playtech,
De ce este mai rapid primul iPhone 2G fata de iPhone 6? [VIDEO]

Printr-unul dintre cele mai interesante clipuri comparative din ultimul an, devine evident ca iPhone 2G cu iOS 3 este mai rapid decat iPhone 6 cu iOS 8. Dupa ce am vazut, o lunga perioada de timp, teste comparative intre iDevice-uri si Androide ce rulau diferite versiuni de sisteme de operare, aproape ca am uitat discrepanta []. continuă pe Playtech

Cum sa ai un smartphone mai rapid si mai curat: Avast are cateva solutii

Pentru ca ocazional ar fi bine sa va asigurati ca aveti un telefon curat, cei de la Avast au anuntat noi aplicatii menite sa va faca gadgetul mai sprinten. Fiecare gadget cu Android, in momentul in care il scoateti din cutie, este incredibil de sprinten. Aplicatiile se incarca mai rapid si intreaga experienta de utilizare [].

Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia: Internetul din Africa este astazi mai rapid decat cel din SUA

Desi nu beneficiaza nici de o infrastructura dezvoltata si nici de nivel de trai adecvat, Africa ia in prezent fata Statelor Unite ale Americii cand vine vorba de viteza la Internet, iar acest lucru este datorat, dupa cum sustine Jimmy Wales,.

Noul Civic Type R: cel mai rapid hot hatch cu tractiune din lume debuteaza la Geneva

Dupa 5 ani de asteptare, primul Civic Type R din istorie cu un motor supraalimentat debuteaza cu un set de performante ce il propulseaza pe prima pozitie in segmentul compactelor sportive: 0-100 km/h 5,7 secunde si o viteza de top de 270 km/h.

Acesta e cel mai rapid hotspot mobil: Netgear la viteza de 450Mbps

Pentru situatii in care aveti nevoie de internet in deplasare si nu vreti sa provina de la telefon sau tableta, exista un hotspot mobil ultra rapid de la Netgear. Fiecare operator de internet va ofera posibilitatea sa achizitionati un modem USB cu un abonament de date menit sa va ofere internet pe laptop cand va [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )