Libnet.ro
UNICEF

15:30

Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia: Internetul din Africa este astazi mai rapid decat cel din SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia: Internetul din Africa este astazi mai rapid decat cel din SUA

Desi nu beneficiaza nici de o infrastructura dezvoltata si nici de nivel de trai adecvat, Africa ia in prezent fata Statelor Unite ale Americii cand vine vorba de viteza la Internet, iar acest lucru este datorat, dupa cum sustine Jimmy Wales,. continuă pe Wall-Street Ro

Fenomenul spectaculos care a putut fi vazut IERI din Bucuresti. Este de o frumusete uimitoare

In zilele senine, Bucurestiul are multe de oferit. Din haosul si nebunia de pe strazi, cei care isi ridica ochii spre inalt pot vedea ceva chiar spectaculos. Erik Zollner, un pasionat de fotografie, a surprins.

La Muzeul din Galati este expusa o paine veche de 123 de ani

O paine coapta in urma cu 123 de ani in Italia, adusa in Romania de catre un navigator care a donat-o, in anul 1915, directorului unei scoli, este expusa, pe durata lunii martie, la Muzeul Casa Cuza Voda din municipiul Galati, transmite corespondentul MEDIAFAX.

New York Times: Avantul luat de domeniul judiciar din Romania este pe cale sa dea nastere unui abuz de putere

Cotidianul The New York Times a publicat un articol de opinie, sub semnatura lui Patrick Basham, privind evolutia din ultima vreme a luptei anticoruptiei in Romania. Autorul articolului considera ca.

Cel mai scump SUV din lume este un tanc de lux

Daca nu aveti ce sa faceti cu 1,1 milioane de dolari, Dartz Prombron ar putea sa va intereseze. Acesta este numele celui mai scump SUV din lume, blindat, cu geamuri anti-glont si interioare de lux, con.

VIDEO O pestera din Romania este considerata singurul loc care ar continua sa existe in cazul unui atac nuclear. NASA a studiat-o

Pamantul are putine locuri ferite de un eventual atac nuclear, iar unul dintre ele se afla in Romania. Vorbim despre pestera Movile din Dobrogea, complet izolata de exterior.

Razboi intre Biserica Ortodoxa si politicieni pe tema scoaterii Religiei din scoli: Este stiinta cea mai profunda

Patriarhul Daniel nu concepe renuntarea la ora de religie din scoli. Religia este stiinta cea mai profunda, iar inscrierea la aceasta disciplina este un act de marturisire publica a credintei, a.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )