Libnet.ro
UNICEF

18:00

Este oficial: Halep incepe Turneul Campioanelor de pe locul 4 mondial

România Liberă România Liberă,
Este oficial: Halep incepe Turneul Campioanelor de pe locul 4 mondial

Simona Halep va cadea inca o pozitie in clasamentul WTA, care va fi dat publicitatii saptamana viitoare, pe 20 octombrie. Ea va fi a patra favorita in cadrul Turneului Campioanelor, care va debuta lunea viitoare. continuă pe România Liberă

TOP 10: Ce ar trebuie sa stim despre Simona Halep si Turneul Campioanelor

Sunt zece lucruri pe care trebuie sa le stim despre Simona Halep inainte de Turneul Campioanelor, unde romanca este calificata pentru prima data. Topul a fost realizat de site-ul WTA.

CIFRE Simona Halep, fata in fata cu adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep va intra luni in Turneul Campioanelor de la Singapore. Inca nu isi stie grupa, dar celelalte sapte adversare sunt deja cunoscute. Iata cum sta jucatoarea noastra fata de toate, in meciurile directe contra fiecareia.

Serena Williams ar putea renunta la Turneul Campioanelor

Serena Williams este citata vineri de presa din SUA cu o declaratie in care spune ca ar renunta fara sa clipeasca la Turneul Campioanelor din Singapore, daca nu se recupereaza fizic.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 246 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni. Monica Niculescu a coborat de pe locul 45 pe locul 47, cu 1. 110 puncte, in timp ce Irina-Camel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )