Libnet.ro
UNICEF

18:00

TOP 10: Ce ar trebuie sa stim despre Simona Halep si Turneul Campioanelor

România Liberă România Liberă,
TOP 10: Ce ar trebuie sa stim despre Simona Halep si Turneul Campioanelor

Sunt zece lucruri pe care trebuie sa le stim despre Simona Halep inainte de Turneul Campioanelor, unde romanca este calificata pentru prima data. Topul a fost realizat de site-ul WTA. continuă pe România Liberă

Simona Halep va mai pierde un loc in clasament pana la Turneul Campioanelor

Aflata in prezent pe pozitia a treia a clasamentului mondial WTA, jucatoarea Simona Halep va mai cobori un loc dupa turneul de la Moscova de saptamana viitoare.

Tot ce stim despre lansarile HTC: HTC Eye, telefonul perfect pentru selfie, si rivalul pentru GoPro

HTC sustine un eveniment in New York azi, 8 octombrie. Playtech e acolo si iti aducem cele mai importante informatii despre noile produse ale taiwanezilor. Iata la ce ne asteptam si ce stim acum. Evenimentul Double exposure al HTC va introduce un nou telefon si camera de actiune ReCamera. Se zvonea si un ceas inteligent, dar compania a afirmat ca va ramane pentru 2015, nu este inca gata. Nu este la nivelul la care compania il dorea. Despre HTC Eye [].

Office gratuit: top 10 solutii si motive pentru a profita la maximum de Google Docs

Office gratuit de la Microsoft inca nu avem, dar avem alternative. Luam o pauza de la lista cu comenzi utile pentru Microsoft Office si iti prezentam alternativa de Office gratuit de la Google. in loc de un Office gratuit de la Microsoft,Google Docs poate fi folosit ca o suita de aplicatii de birou principala. Vine cu toate functiile de care aveti nevoie, este capabil sa deschida orice tip de documente si, mai important decat orice altceva, este complet gratuit. Singura [].

TOP 10 Cei mai valorosi sportivi din lume. Unde se situeaza Messi, Ronaldo sau Nadal?

Sportivi de zeci de milioane de dolari, James LeBron, Tiger Woods, Cristiano Ronaldo sau Rafael Nadal reprezinta unele dintre cele mai valoroase branduri din sportul mondial. Numele lor cantaresc greu atunci cand vine vorba Forbes.

TOP 10: Cele mai valoroase evenimente sportive

Cele mai mari evenimente sportive din lume nu reunesc doar cei mai bun sportive de pe planet. Ele aduc sponsori cu multi bani, iar premiile puse la bataie sunt fabuloase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )