Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep va mai pierde un loc in clasament pana la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Simona Halep va mai pierde un loc in clasament pana la Turneul Campioanelor

Aflata in prezent pe pozitia a treia a clasamentului mondial WTA, jucatoarea Simona Halep va mai cobori un loc dupa turneul de la Moscova de saptamana viitoare. continuă pe Online Sport

Oficial: Simona Halep cade pe 3 in clasamentul mondial

WTA a actualizat, luni dimineata, clasamentul mondial la simplu, certificand practic schimbul de locuri intre Maria Sharapova si Simona Halep.

Simona Halep a coborat pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe locul 3, cu 6. 246 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, dupa ce s-a retras inaintea meciului din sferturile de finala de la China Open, iar rusoaica Maria Sarapova a castigat turneul.

Simona Halep a coborat pe locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a coborat pe locul al treilea in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni, dupa ce a petrecut sapte saptamani pe pozitia a doua. Halep a fost deva.

Este oficial: Simona Halep a coborat pe locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep a pierdut oficial locul doi in clasamentul WTA. Halep este pe trei, dupa Serena Williams si Maria Sarapova, dar inainte de Petra Kvitova, conform clasamentului publicat, azi, de WTA.

OFICIAL: Simona Halep a coborat pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se afla pe locul trei in clasamentul WTA, jucatoarea noastra fiind intrecuta de Maria Sharapova castigatoarea turneului de la Beijiing). Lider se mentine Serena Williams, in timp ce pe patru se afla Petra Kvitova.

De ce nu a mai avut loc protestul anuntat de sindicalisti in fata sediului RAAN

Protestul anuntat de sindicalisti in fata sediului Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare din Drobeta Turnu Severin nu a mai avut loc. Angajatii au acceptat invitatia conduceriei regiei de a participa la discutii, punandu-i aiurea pe drumuri pe jandarmi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )