Libnet.ro
UNICEF

22:00

Oficial: Simona Halep cade pe 3 in clasamentul mondial

Online Sport Online Sport,
Oficial: Simona Halep cade pe 3 in clasamentul mondial

WTA a actualizat, luni dimineata, clasamentul mondial la simplu, certificand practic schimbul de locuri intre Maria Sharapova si Simona Halep. continuă pe Online Sport

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Maria Sarapova urca pe 2

Simona Halep cade pe locul 3 WTA dupa turneul China Open, castigat de Maria Sarapova. Rusoaica, locul 4 WTA, a invins-o, duminica, scor 6-4, 2-6, 6-3, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 3 WTA, in finala turneului China Open, astfel ca va urca pe.

Este oficial: Simona Halep a coborat pe locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep a pierdut oficial locul doi in clasamentul WTA. Halep este pe trei, dupa Serena Williams si Maria Sarapova, dar inainte de Petra Kvitova, conform clasamentului publicat, azi, de WTA.

OFICIAL: Simona Halep a coborat pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se afla pe locul trei in clasamentul WTA, jucatoarea noastra fiind intrecuta de Maria Sharapova castigatoarea turneului de la Beijiing). Lider se mentine Serena Williams, in timp ce pe patru se afla Petra Kvitova.

Beijing: Maria Sharapova a castigat turneul; Simona Halep a coborat pe trei in clasamentul WTA

Maria Sharapova favorita numarul patru) a castigat turneul de la Beijing, jucatoarea din Rusia invingand-o in finala pe Petra Kvitova cap de serie numarul trei), in trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-3. In urma acestui succes, Maria a urcat pe locul doi in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA

Jucatoarea tenis Maria Sarapova, locul 4 WTA, a invins-o, duminica, scor 6-4, 2-6, 6-3, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 3 WTA, in finala turneului China Open, astfel ca rusoiaca va urca pe locul 2 WTA, in.

Simona Halep a pierdut locul doi in clasamentul WTA. Maria Sharapova o detroneaza, dar o tine pe 3

Jucatoarea Simona Halep nu se va mai afla pe locul doi in clasamentul mondial WTA la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce Maria Sharapova si Petra Kvitova s-au calificat sambata in finala turneului WTA din Beijing. Duminica, avand in vedere ca ambele ii vanau pozitia, Halep a avut noroc si a aflat ca va pierde doar un loc, dupa ce Sharapova a invins-o pe Kvitova. Ar fi putut cadea pe 4.

Simona Halep a pierdut locul doi in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep nu se va mai afla pe locul doi in clasamentul mondial WTA la inceputul saptamanii viitoare.

Maria Sarapova a castigat China Open: Simona Halep coboara pe locul trei mondial

Simona Halep va cobori pe locul trei in ierarhia mondiala dupa ce, duminica, Maria Sarapova a castigat CHina Open, relateaza Merdiafax. Rusoaica a invins-o pe sportiva ceha Petra Kvitova cu scorul de 6-4, 2-6,.

Simona Halep a coborat pe locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a coborat pe locul al treilea in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni, dupa ce a petrecut sapte saptamani pe pozitia a doua. Halep a fost deva.

Simona Halep va pierde locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep va pierde locul 2 in clasamentul WTA. Maria Sharapova a trecut de Ana Ivanovici in penultimul act al competitiei de la Beijing si s-a calificat in finala. Dupa succesul din China, rusoaica o va depa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )