Libnet.ro
UNICEF

00:08

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep coboara pe locul 3 WTA

Jucatoarea tenis Maria Sarapova, locul 4 WTA, a invins-o, duminica, scor 6-4, 2-6, 6-3, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 3 WTA, in finala turneului China Open, astfel ca rusoiaca va urca pe locul 2 WTA, in. continuă pe Antena3

Simona Halep coboara pe locul 3 WTA. Maria Sarapova urca pe 2

Simona Halep cade pe locul 3 WTA dupa turneul China Open, castigat de Maria Sarapova. Rusoaica, locul 4 WTA, a invins-o, duminica, scor 6-4, 2-6, 6-3, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 3 WTA, in finala turneului China Open, astfel ca va urca pe.

Maria Sarapova a castigat China Open: Simona Halep coboara pe locul trei mondial

Simona Halep va cobori pe locul trei in ierarhia mondiala dupa ce, duminica, Maria Sarapova a castigat CHina Open, relateaza Merdiafax. Rusoaica a invins-o pe sportiva ceha Petra Kvitova cu scorul de 6-4, 2-6,.

Simona Halep poate pierde locul doi WTA, dupa dubla retragere de la Beijing. Romanca ar cobori pe a patra pozitie

Vestea ca Simona Halep s-a retras din ambele faze la care era calificate la turneul de la Beijing, respectiv simplu sferturi) si dublu optimi), a survenit joi, iar una dintre consecinte poate fi pierderea locului doi WTA.

Sarapova a castigat China Open si a depasit-o pe Halep. Romanca, locul 3 WTA

Maria Sarapova a castigat turneul de tenis China Open si a urcat pana pe pozitia a doua mondiala, devansand-o astfel pe Simona Halep. Sarapova s-a impus in fata cehoaicei Petra Kvitova, scor 6-4, 2-6, 6-3.

Beijing: Maria Sharapova a castigat turneul; Simona Halep a coborat pe trei in clasamentul WTA

Maria Sharapova favorita numarul patru) a castigat turneul de la Beijing, jucatoarea din Rusia invingand-o in finala pe Petra Kvitova cap de serie numarul trei), in trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-3. In urma acestui succes, Maria a urcat pe locul doi in clasamentul WTA, depasind-o pe Simona Halep.

Simona Halep a pierdut locul doi in clasamentul WTA. Maria Sharapova o detroneaza, dar o tine pe 3

Jucatoarea Simona Halep nu se va mai afla pe locul doi in clasamentul mondial WTA la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce Maria Sharapova si Petra Kvitova s-au calificat sambata in finala turneului WTA din Beijing. Duminica, avand in vedere ca ambele ii vanau pozitia, Halep a avut noroc si a aflat ca va pierde doar un loc, dupa ce Sharapova a invins-o pe Kvitova. Ar fi putut cadea pe 4.

Simona Halep a pierdut locul doi in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep nu se va mai afla pe locul doi in clasamentul mondial WTA la inceputul saptamanii viitoare.

Si Serena Williams s-a retras de la China Open! Rivalele Simonei Halep la locul doi WTA au culoar spre finala

Jucatoarea de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a retras de la China Open, din cauza unei accidentari la genunchi, astfel ca turneul de la Beijing a ramas fara primele doua favorite dupa ce si Simona Halep a renuntat sa mai evolueze in sferturi.

Simona Halep va pierde locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep va pierde locul 2 in clasamentul WTA. Maria Sharapova a trecut de Ana Ivanovici in penultimul act al competitiei de la Beijing si s-a calificat in finala. Dupa succesul din China, rusoaica o va depa.

Maria Sarapova a batut-o pe Petra Kvitova in finala China Open. Simona Halep va cobori pe locul trei de luni

Maria Sarapova a trecut in trei seturi de Petra Kvitova, scor 6-4, 2-6, 6-3, castigand turneul China Open de la Beijing.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )