Libnet.ro
UNICEF

14:00

Este pentru prima data in ISTORIA Bisericii Ortodoxe Romane cand se intampla asta. Ce pot face credinciosii

Antena3 Antena3,
Este pentru prima data in ISTORIA Bisericii Ortodoxe Romane cand se intampla asta. Ce pot face credinciosii

Patriarhia Romana are o veste buna pentru soferii credinciosi. Pentru prima data in istoria Bisericii, a fost introdusa in mod oficial slujba de sfintire a masinii. Astfel, conform site-ului basilica. ro,. continuă pe Antena3

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie.

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, informeaza Mediafax. Este pentru prima data cand una dintre multele insule elene este vanduta folosind acest procedeu. Spalathronisi este cea mai mare dintre cele trei insule care formeaza grupul Spalathronisia. Spalathronisi este numita de localnici Spalathro sau Rosa, iar celelalte doua Chteni si Kolobaro, potrivit .

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, implineste 62 de ani

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel implineste, luni, varsta de 62 de ani. Cu acest prilej, Preafericitul va oficia slujba Sfintei Liturghii, iar in sala Europa Christiana din Palatul.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane implineste 62 de ani

Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, implineste luni 62 de ani, prilej cu care va oficia Sfanta Liturghie, iar in sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei va fi organizat un moment aniversar.

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, aceasta fiind pentru prima data cand una dintre multele insule elene este vanduta folosind acest procedeu, potrivit portalului Greek Reporter, citat de Mediafax.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-a vizitat pentru prima data stranepotul

Regina Elisabeta a II-a si-a vizitat pentru prima data stranepotul, fiul Ducelui si Ducesei de Cambridge. Vizita, care nu a durat mai mult de jumatate de ora, a avut loc dupa ce familia a petrecut prima.

Membrii Consiliului de Securitate al ONU se vor intalni pentru prima data cu liderii opozitiei siriene

Ambasadorul britanic la ONU, Mark Lyall Grant, a anuntat, marti, ca membrii Consiliului de Securitate al ONU se vor intalni la New York, pentru prima data, cu liderii coalitiei nationale siriene, relateaza.

O insula din Grecia va fi scoasa pentru prima data la vanzare prin licitatie

Insula greceasca Spalathronisi, situata in nordul Marii Egeee, in apropierea pensinsulei Halkidiki, va fi vanduta prin licitatie de casa de licitatii Myro Gallery, din Grecia, aceasta fiind pentru prima data cand una dintre multele insule elene.

Mireille Mathieu va canta pentru prima data la Bucuresti pe 24 martie 2014 (VIDEO)

Mireille Mathieu, una dintre cele mai populare cantarete franceze, va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe 24 martie 2014, la Sala Palatului. Artista va sosi la Bucuresti alaturi de cei 26 de .

Premiera la Hollywood: Batman si Superman, pentru prima data impreuna intr-un film

Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului Man of Steel: Eroul, cea mai recenta pelicula in care joaca eroul Superman. Batman si Superman vor face echipa intr-un nou film, spre incantarea numerosilor fani ai celebrelor personaje.

FENOMENE SURPRINZATOARE. Ninsori in Brazilia, pentru primata data in peste 30 de ani.

In unele orase din sudul Braziliei a nins pentru prima data in peste 30 de ani. Cincisprezece localitati din statul Rio Grande do Sul sudul extrem), la frontiera cu Argentina, au inregistrat temperaturi sub zero grade, informeaza Realitatea. net. O masa de aer polar a provocat ninsori in sudul Braziliei, unde anumite orase precum Curitiba sau Florianopolis nu au mai vazut zapada in ultimele decenii, relateaza AFP. Aceasta masa puternica de aer polar care a ajuns in Brazilia a provocat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )