Libnet.ro
UNICEF

13:30

Eugen Nicolaescu: Din 2014 pacientii vor putea vedea pe retete care e medicamentul cel mai ieftin.Taxa claw-back va fi revizuita

Adevărul Adevărul,
Eugen Nicolaescu: Din 2014 pacientii vor putea vedea pe retete care e medicamentul cel mai ieftin.Taxa claw-back va fi revizuita

Pacientii vor putea gasi incepand cu anul viitor pe retete care este pretul cel mai mic pentru medicamentele de care au nevoie, astfel incat sa fie informati si sa poata alege in cunostinta de cauza, a declarat Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii. continuă pe Adevărul

Bucurestenii din sectorul 4 vor putea avea cate un caine al blocului

Bucurestenii din sectorul 4 vor putea tine cate un singur caine asa-zis al blocului, cu conditia ca 51 la suta dintre locatari sa-si dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de catre asociatie, potrivit Primariei Sectorului 4, citata de Mediafax.

Nicolaescu: Din 2014, pe retetele compensate vor fi cele mai ieftine medicamente.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cere mai multa transparenta in privinta medicamentelor prescrise de medici, astfel ca, de anul viitor, pacientii vor avea, pe retetele compensate, cel mai ieftin medicament dintre cele recomandate pentru suferinta lor, transmite Digi24. ro. In felul acesta, pacientul va putea alege in cunostinta de cauza medicamentul cel mai ieftin pentru care, diferenta de pret pe care trebuie sa o achite la farmacie, este minima. Eugen Nicolaescu mai vrea ca, de anul .

Manastirea Buna vestire din judetul Olt a infiintat o scoala gimnaziala unde fetele orfane si din familii sarace vor putea studia gratuit, fiind asigurata inclusiv cazarea

Manastirea Buna vestire din comuna Gradinari, judetul Olt, a infiintat in aceasta localitate, sub patronajul Mitropoliei Olteniei, o scoala gimnaziala de excelenta unde vor putea studia gratuit, incepand din acest nou an scolar, fetele orfane si din familii fara posibilitati materiale, potrivit Agerpres. Elevele vor studia matematica, arhitectura si limbi straine, dar vor face si cursuri practice de bucatarie, croitorie, patiserie si infirmerie.

Eugen Nicolaescu considera ca protestele anuntate in Sanatate nu sunt justificate

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat astazi ca protestele anuntate de personalul medical nu se justifica, in conditiile in care institutia pregateste un set de legi care sa reformeze din temelii sistemul de sanatate romanesc. in plus, Nicolaescu a facut un apel la responsabilitate, astfel incat actiunile sindicale sa nu pericliteze in vreun fel viata pacientilor.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu: Datoria noastra e sa sprijinim industria de medicamente generice / Ministrul Economiei, Varujan Vosganian: Pentru Romania industria farmaceutica e cheia

Ministrii liberali din guvernul Ponta, Eugen Nicolaescu si Varujan Vosganian, au declarat ca sustin industria de medicamente generice in timpul International Health Forum, organizat la Bucuresti de producatorii de medicamente generice din Romania. Un medicament generic este acea copie a medicamentului original care contine aceleasi substante active ca acesta si au un pret mai scazut decat originalul. Ingredientele inactive ale medicamentului generic pot fi diferite de cel original.

SRR si TVR se vor putea constitui in persoane juridice, ca sa transmita in strainatate.

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR) si Societatea Romana de Televiziune SRTV) se vor putea constitui in persoane juridice, in tara sau strainatate, pentru a putea difuza programe pe teritoriul statelor a caror legislatie impune acest lucru, anunta Guvernul, potrivit Mediafax. Masura este promovata printr-un proiect de lege care a fost aprobat, miercuri, si este luata in contextul intelegerii amiabile dintre Republica Moldova si Romania privind revenirea SRTV pe piata media a acestui .

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei vor putea tine cate un caine langa bloc

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei vor putea tine cate un singur caine asa-zis al blocului, cu conditia ca 51 la suta dintre locatari sa-si dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de catre.

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei vor putea tine cate un caine langa fiecare bloc

Locuitorii din sectorul 4 al Capitalei vor putea tine cate un singur caine asa-zis al blocului, cu conditia ca 51 la suta dintre locatari sa-si dea acordul pentru adapostirea animalului adoptat de catre.

Fondurile de pensii private vor putea investi mai usor la companii de stat

Fondurile de pensii private vor putea sa investeasca mai usor in titluri de credit emise de companii la care statul controleaza cel putin o treime din pachetul de actiuni, potrivit unei norme adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Olanda si Italia, primele echipe europene calificate la Cupa Mondiala din 2014

Echipele nationale ale Olandei si Italiei sunt primele reprezentative europene care au obtinut calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, din Brazilia, dupa victoriile obtinute marti seara in preliminariile competitiei, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )