Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu: Datoria noastra e sa sprijinim industria de medicamente generice / Ministrul Economiei, Varujan Vosganian: Pentru Romania industria farmaceutica e cheia

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu: Datoria noastra e sa sprijinim industria de medicamente generice / Ministrul Economiei, Varujan Vosganian: Pentru Romania industria farmaceutica e cheia

Ministrii liberali din guvernul Ponta, Eugen Nicolaescu si Varujan Vosganian, au declarat ca sustin industria de medicamente generice in timpul International Health Forum, organizat la Bucuresti de producatorii de medicamente generice din Romania. Un medicament generic este acea copie a medicamentului original care contine aceleasi substante active ca acesta si au un pret mai scazut decat originalul. Ingredientele inactive ale medicamentului generic pot fi diferite de cel original. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, anunta modificari importante pentru medicii rezidenti

Examenul de specialitate, pe care medicii rezidenti il dau la finalul ciclului de pregatire in rezidentiat, se va sustine la nivel national, anunta ministrul Sanatatii intr-un interviu publicat in saptamanalul Viata Medicala. Proiectul prin care vor fi aduse mai multe schimbari in statutul medicilor rezidenti a fost finalizat de Ministerul Sanatatii si va permite acreditarea altor centre de pregatire in rezidentiat, in afara celor universitare.

Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu, asteptat vineri la Focsani

Acesta va participa la dezbateri cu responsabilii din sistemul sanitar. in aceasta toamna s-au anuntat proteste in tara si chiar greva generala in sistem.

Eugen Nicolaescu considera ca protestele anuntate in Sanatate nu sunt justificate

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat astazi ca protestele anuntate de personalul medical nu se justifica, in conditiile in care institutia pregateste un set de legi care sa reformeze din temelii sistemul de sanatate romanesc. in plus, Nicolaescu a facut un apel la responsabilitate, astfel incat actiunile sindicale sa nu pericliteze in vreun fel viata pacientilor.

Eugen Nicolaescu: Din 2014 pacientii vor putea vedea pe retete care e medicamentul cel mai ieftin.Taxa claw-back va fi revizuita

Pacientii vor putea gasi incepand cu anul viitor pe retete care este pretul cel mai mic pentru medicamentele de care au nevoie, astfel incat sa fie informati si sa poata alege in cunostinta de cauza, a declarat Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii.

Nicolaescu: Din 2014, pe retetele compensate vor fi cele mai ieftine medicamente.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cere mai multa transparenta in privinta medicamentelor prescrise de medici, astfel ca, de anul viitor, pacientii vor avea, pe retetele compensate, cel mai ieftin medicament dintre cele recomandate pentru suferinta lor, transmite Digi24. ro. In felul acesta, pacientul va putea alege in cunostinta de cauza medicamentul cel mai ieftin pentru care, diferenta de pret pe care trebuie sa o achite la farmacie, este minima. Eugen Nicolaescu mai vrea ca, de anul .

Nicolaescu incearca sa stopeze protestele si cheama medicii la discutii: mitingurile nu sunt justificate

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, invita medicii si asistentele la discutii, in incercarea de a stopa protestele anuntate. Eugen Nicolaescu sustine ca motivele mitingurilor nu sunt justificate. Fac.

Nicolaescu: Protestele angajatilor din sistemul sanitar nu se justifica.

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca reforma sistemului sanitar va continua, in ciuda protestelor medicilor, pe care le considera nejustificate, transmite Digi24. ro. Ministerul Sanatatii isi continua actiunile cu privire la reforma sistemului sanitar. Se afla in dezbatere publica proiecte de lege, am organziat deja patru dezbateri publice regionale, au participat sute de profesionisti, vom organiza si alte dezbateri. Pana la finele lunii septembrie vom avea noi runde de .

Nicolaescu: Posibilele proteste ale medicilor nu se justifica

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, invita medicii si asistentele la discutii, in incercarea de a stopa protestele anuntate, sustinand ca motivele mitingurilor nu sunt justificate.

Ministrul Sanatatii: Protestele anuntate de medici nu se justifica. Fac apel la responsabilitate si echilibru (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat marti, intr-o declaratie de presa, ca protestele anuntate de medici nu se se justifica, in contextul in care ministerul se afla in plina dezbatere a unor.

Sanatatea vasluiana, la dezbatere la Iasi cu ministrul Eugen Nicolaescu

Toti sefii institutiilor vasluiene din domeniul sanatatii, alaturi de reprezentanti ai sindicatelor, medicilor de familie, farmacisti si pacienti, sunt chemati maine, la Iasi, pentru a participa la o dezbatere privind reforma sistemului sanitar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )