Libnet.ro
UNICEF

17:00

EURO 2016. Doi suporteri britanici au fost condamnati dupa incidentele de la meciul cu RUSIA

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Doi suporteri britanici au fost condamnati dupa incidentele de la meciul cu RUSIA

Primii doi suporteri britanici care au comparut in fata justitiei pentru participarea lor la violentele incidente dinaintea si dupa meciul Anglia - Rusia de la Marsilia au fost condamnati luni la 2 si 3 luni de inchisoare cu executare, cu mandat de aducere. continuă pe România Liberă

Noi incidente violente la EURO 2016. Doi suporteri au fost raniti

Un nou incident violent a avut loc, duminica, in Franta, intre suporterii germani si cei ucrainieni. Cel putin doua persoane au fost ranite, conform AP. Stire in curs de.

EURO 2016. Bogdan Andone, reactie la cald dupa Romania-Franta 1-2

Am iesit de pe teren cu capul sus, cred ca am jucat bine. Din pacate am pierdut, dar in fotbal se intampla uneori asa. Nu cred ca ni se poate reprosa ceva. A fost un meci greu,.

Incidente la EURO 2016. Politia franceza este in alerta! Ciocniri violente intre suporterii englezi si cei rusi, la Marsilia

Scene de lupta pe strazile din orasul Marsilia, intre suporterii englezi, cei rusi si politistii francezi. Politistii au folosit gaze lacrimogene dupa ce mai multi englezi si rusi au.

EURO 2016. Pedepse dure pentru suporterii britanici implicati in violentele de la Marsilia

Primii doi suporteri britanici care au comparut in fata justitiei pentru participarea lor la violentele incidente dinaintea si dupa meciul Anglia - Rusia de la Marsilia au fost condamnati luni la 2 si 3.

Alerta cu bomba la metroul din Paris, cu cateva ore inainte de inceperea EURO 2016. Roman din capitala Frantei: Am fost anuntati ca s-a gasit un obiect suspect si ca trebuie sa coboram (VIDEO)

Panica la Paris iniante de Euro 2016. O alerta cu bomba a fost emisa vineri la metroul din Capitala franceza. Oamenii care circulau cu metroul au fost sfatuiti sa iasa la suprafata, dupa ce li s-a tr.

EURO 2016: francezii au luat prima decizie dupa incidentele de la Anglia - Rusia. Masura vizeaza zonele sensibile

Numerosi suporteri englezi, rusi si francezi s-au batut sambata in zona Portului Vechi din Marsilia, cu cateva ore inainte de meciul dintre Rusia si Anglia, scor 1-1.

EURO 2016. Ghidul suporterului roman

Interesul pentru EURO 2016 este unul ridicat printre fanii romani, circa 20. 000 de suporteri fiind asteptati in Franta. Odata cu ei, la EURO vor merge si politisti si jandarmi din tara, care vor.

EURO 2016. Deschamps, dupa Romania-Franta: Meciul de deschidere a fost ca o finala

Selectionerul echipei de fotbal a Frantei, Didier Deschamps, a declarat, dupa partida Romania-Franta, ca meciul de deschidere al turneului EURO 2016, a fost ca o finala.

EURO 2016. Franta - Romania : 2-1, rezultat FINAL! Primele reactii ale selectionerilor, dupa meci

in timp ce selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, dupa meciul Romania-Franta, ca este dureros sa pierzi in minutul 88, omologul sau francez a aratat ca meciul cu Romania a fost ca unul de finala, nu de deschidere.

EURO 2016 Un suporter britanic se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost batut crunt de rusi.Violentele de la Marsilia, soldate cu 31 de raniti si 6 arestati!

Un suporter britanic a fost calcat in picioare, in timpul altercatiilor violente de pe strazile din Marsilia dintre fanii Angliei si cei ai Rusiei. Starea barbatului este critica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )