Libnet.ro
UNICEF

17:00

Euro 2016 pregateste boicotul pentru Cupa Mondiala din 2018!?!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro 2016 pregateste boicotul pentru Cupa Mondiala din 2018!?!

Boicotarea urmatorului Campionat Mondial, gazduit de Rusia in 2018, a devenit o tema de discutie tot mai prezenta in lumea fotbalului. continuă pe Ziarul Bursa

EURO 2016: Vesti proaste pentru Romania. Chiar si o victorie cu Albania ne poate trimite acasa

Romania poate suferi din cauza Rusiei, care a primit o excludere cu suspendare din partea UEFA, din cauza violentelor cauzate de fani la meciul cu Anglia. Daca rusii recidiveaza, echipa nationala va fi exc.

EURO 2016. Pedepse dure pentru suporterii britanici implicati in violentele de la Marsilia

Primii doi suporteri britanici care au comparut in fata justitiei pentru participarea lor la violentele incidente dinaintea si dupa meciul Anglia - Rusia de la Marsilia au fost condamnati luni la 2 si 3.

EURO 2016. Debut dificil pentru Spania, in fata Cehiei

Gerard Pique a marcat unicul gol al partidei dintre Spania si Cehia, in grupa D a Campionatului European. Spaniolii s-au chinuit mai bine de 85 de minute in fata unei echipe cehe care s-a aparat.

Vesti proaste din cantonamentul echipei nationale. Un fotbalist important al Romaniei s-a imbolnavit

Probleme mari pentru Anghel Iordanescu, inaintea meciului Romania Elvetia. Un titular din meciul cu Franta s-a imbolnavit. Bogdan Stancua racit si a.

EURO 2016: Liderul galeriei ruse a fost expulzat din Franta (VIDEO)

Reactie dura a oficialitatilor franceze dupa actele de huiliganism din ultimele zile de la Euro 2016! Un huligan rus a fost expulzat din Franta, alaturi de alti 18 scandalagii, transmite B1TV. Aceasta.

Germania a invins Ucraina cu 2-0, dupa cel mai spectaculos meci de pana acum la Euro 2016

Campioana mondiala en-titre Germania a debutat cu succes la Euro 2016, duminica seara, impunandu-se cu 2-0 in fata Ucrainei, intr-un meci in care elevii lui Mihailo Formenko au amenintat in mai multe randuri poarta lui Manuel Neuer.

WWDC 2016: ce pregateste Apple pentru dezvoltatori si utilizatori

WWDC 2016, adica Worldwide Developers Conference, conferinta anuala a Apple in care se anunta noutati legate de software, se tine in aceasta seara, in San Francisco. Mai jos, am compilat toate informatiile pe care le-am gasit despre posibilele anunturi de azi. in primul rand, trebuie mentionat ca Apple nu are obiceiul sa prezinte hardware la [].

Euro 2016: Arata ca esti suporter adevarat cu aceasta aplicatie romaneasca

De cand avem Snapchat, moda filtrelor elaborate, care depasesc sfera evidentierii culorilor, a prins mult teren. Acum, s-a extins si in zona Euro 2016. in prezent, pasionatii de sport sunt framantati de febra Euro 2016. Pentru ca ar fi de preferat sa ne manifestam sustinerea intr-un mod mai pasnic decat prin lupte stradale, Denis Todirica [].

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simtit cum le musca sarpele geloziei vazandu-si idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a intamplat inaintea partidei Portugalia - Islanda, cand starul nu si-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai intors odata spre tanara si i-a zambit dulce. Iar ea a raspuns cu un suras.

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )