Libnet.ro
UNICEF

01:06

EURO 2016: Printul William se va afla printre suporterii englezi la meciul impotriva Slovaciei

B1 B1,
EURO 2016: Printul William se va afla printre suporterii englezi la meciul impotriva Slovaciei

Printul William va fi prezent luni seara intre cei 14. 000 de suporteri englezi care se vor afla pe stadionul Geoffroy-Guichard, din Saint-Etienne, pentru meciul cu Slovacia, potrivit AFP. Conform unor surse. continuă pe B1

EURO 2016. Printul William va fi prezent in tribuna la meciul Anglia - Slovacia

Printul William va fi prezent luni seara intre cei 14. 000 de suporteri englezi care se vor afla pe stadionul Geoffroy-Guichard, din Saint-Etienne.

Imaginile umilintei, la EURO 2016. Gestul cu care fanii englezi i-au infuriat pe francezi

Suporterii englezi aflati in Franta, pentru meciurile de la EURO 2016, au fost filmati in timp ce aruncau cu monede pe jos pentru copiii iesiti la cersit. Distractia.

Printul William, pe coperta revistei gay, Attitude. O miscare spectaculoasa de imagine!

Printul William al Marii Britanii apare, in premiera, pe coperta unei publicatii gay. Este vorba de revista Attitude, pentru care a acordat un interviu in cadrul caruia subliniaza aptul ca nimeni nu ar trebui persecutat din cauza sexualitatii sale sau pentru oricare alt motiv.

Euro 2016: Suporterii Irlandei vs. autoritatile franceze! Un politist a luat statia si a cantat alaturi de fani (VIDEO)

Suporterii Irlandei se fac remarcati la Euro 2016! Acestia au gasit un pasaj care are o acustica buna, dar au fost rugati de politistii francezi sa paraseasca zona. in acel moment, fanii irlandezi au ac.

UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei dupa incidentele de la EURO 2016

UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei. Masura a fost luata dupa ce suporterii celor trei echipe au creat probleme la meciurile care au avut loc sambata.

VIDEO Euro 2016: Islanda-Ungaria 1-1/ Islanda a ratat victoria pe final de meci

Islanda a remizat cu Ungaria, scor 1-1, in a doua etapa a Grupei F de la Euro 2016. Gylfi Sigurdsson a marcat primul gol al partidei de pe Stade Velodrome din Marseille, dupa ce a transformat un penalty in minutul 40. Saevarsson a marcat in propria poarta in minutul 88 si i-a adus un punct Ungariei, care se afla pe primul loc in Grupa F, cu 4 puncte. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Islanda vs Ungaria.

Euro 2016: UEFA a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

UEFA, forul de conducere al fotbalului european, a anuntat, luni, ca a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei, pe fondul incidentelor provocate de catre fanii nationalei in timpul meciului de duminica de la Euro 2016, impotriva Albania, pierdut de catre tricolori cu scorul de 1-0.

Euro 2016: Cati bani castiga Romania pentru participarea la Campionatul European

Romania a fost eliminata de la Euro 2016 dupa esecul cu Albania, Tricolorii reusind sa castige un singur punct in faza grupelor. Federatia Romana de Fotbal FRF) va primi de la.

Euro 2016: acest tricou inteligent te face sa simti mai intens emotiile unui meci

Avand in vedere modul in care s-a descurcat echipa nationala in cadrul Euro 2016, probabil ca un tricou precum cel din video-ul de mai sus nu e chiar pe lista ta de dorinte. Totusi, cei de la Wearable Experiments l-au creat pentru cei care sunt cu adevarat pasionati de fotbal si vor sa simta mai [].

Reactia lui Denis Alibec dupa eliminarea Romaniei de la Euro 2016

Atacantul Nationalei a oferit primele comentarii dupa ce Romania a parasit EURO 2016. Cred ca e cea mai trista zi din viata mea. imi pare rau ca n-am putut sa castigam si sa merge.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )