Libnet.ro
UNICEF

14:00

Euro 2016: UEFA a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

Hotnews Hotnews,
 Euro 2016: UEFA a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

UEFA, forul de conducere al fotbalului european, a anuntat, luni, ca a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei, pe fondul incidentelor provocate de catre fanii nationalei in timpul meciului de duminica de la Euro 2016, impotriva Albania, pierdut de catre tricolori cu scorul de 1-0. continuă pe Hotnews

UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei dupa incidentele de la EURO 2016

UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei. Masura a fost luata dupa ce suporterii celor trei echipe au creat probleme la meciurile care au avut loc sambata.

Romania, eliminata de la EURO 2016: Nationala a pierdut meciul impotriva Albaniei, dupa 68 de ani in care a fost neinvinsa de aceasta echipa. Franta si Elvetia, calificate in optimi

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa duminica seara, cu scorul de 0-1, de echipa Albaniei in meciului disputat pe Stade de Lyon, in Grupa A de la EURO 2016, informeaza Digi Sport.

Euro 2016: Prima plecare de la nationala Romaniei: Mi-as fi dorit mai mult de la acest turneu, dar nu o sa stau acum si sa plang la nesfarsit (FOTO)

In urma meciului dintre Romania si Albania, tara noastra a parasit competitia Euro 2016. Cele mai multe critici au fost la adresa selectionerului Anghel Iordanescu, insa secundul sau, Viorel.

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

UEFA a deschis o noua procedura disciplinara pentru Federatia Romana de Fotbal, dupa ce fanii nationalei au aprins torte si au aruncat cu obiecte la meciul cu Albania de duminica, arata.

Proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei, din cauza fanilor (UEFA)

Federatiile din Ungaria, Belgia si Portugalia sunt vizate de proceduri disciplinare pentru incidente diverse cauzate de fanii lor pe stadioanele EURO 2016, a anuntat astazi UEFA, instanta care organizeaza turneul.

UEFA deschide o procedura disciplinara impotriva Romaniei si Albaniei

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Albaniei si Romaniei dupa ce fanii celor doua echipe au creat incidente in timpului meciului de duminica, informeaza Reuters. UEFA a anuntat .

Tatarusanu - in topul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016

Ciprian Tatarusanu, din echipa Romaniei, este pe locul 3 in clasamentul portarilor cu cele mai multe interventii la EURO 2016, intr-un top stabilit de UEFA.

VIDEO Sarbatoare pe strazile din Tirana, dupa victoria Albaniei impotriva Romaniei la Euro 2016

Mii de albanezi si-au exprimat bucuria pe strazile capitalei Tirana, dupa ce echipa nationala antrenata de Gianni de Biasi a invins, duminica, Romania, cu scorul de 1-0, in ultimul meci al Grupei A a Euro-2016, acesta fiind primul succes la un turneu final major.

Euro 2016, meciurile din 19 iunie: Romania-Albania (22:00), Elvetia-Franta (22:00)

Ultima etapa din Grupa A de la Euro 2016 se joaca duminica de la ora 22:00. Romania se va intalni cu Albania, pe Stade des Lumieres din Lyon, iar Franta va juca impotriva Elvetiei, pe Stade Pierre-Mauroy din Lille. Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport si Live Text pe HotNews. ro. Confruntarea Romaniei poate fi urmarita si la Pro Tv.

EURO 2016: Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul Romania - Albania

Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul de fotbal Romania - Albania, care va avea loc duminica, la Lyon, in Grupa A a EURO 2016, a stabilit UEFA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )