Libnet.ro
UNICEF

14:00

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

B1 B1,
UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

UEFA a deschis o noua procedura disciplinara pentru Federatia Romana de Fotbal, dupa ce fanii nationalei au aprins torte si au aruncat cu obiecte la meciul cu Albania de duminica, arata. continuă pe B1

Euro 2016: UEFA a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

UEFA, forul de conducere al fotbalului european, a anuntat, luni, ca a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei, pe fondul incidentelor provocate de catre fanii nationalei in timpul meciului de duminica de la Euro 2016, impotriva Albania, pierdut de catre tricolori cu scorul de 1-0.

UEFA deschide o procedura disciplinara impotriva Romaniei si Albaniei

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Albaniei si Romaniei dupa ce fanii celor doua echipe au creat incidente in timpului meciului de duminica, informeaza Reuters. UEFA a anuntat .

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia. Rakitici: Ce sa vorbim de Spania, cand putem fi dati afara de la Euro pana la meciul cu ei?!

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia, scor 2-2, in care fanii croati au aruncat in teren cu torte si petarde. Arbitrul englez Mark Clattenburg a intrerupt pentru patru minute partida, in minutul 86, dupa ce fanii croati au aruncat cu torte si petarde.

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia. Riscam sa fim exclusi de la EURO

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia, scor 2-2, in care fanii croati au aruncat in teren cu torte si petarde, a anuntat, vineri, agentia Ansa.

UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei dupa incidentele de la EURO 2016

UEFA a deschis proceduri disciplinare impotriva Ungariei, Belgiei si Portugaliei. Masura a fost luata dupa ce suporterii celor trei echipe au creat probleme la meciurile care au avut loc sambata.

Romania, eliminata de la EURO 2016: Nationala a pierdut meciul impotriva Albaniei, dupa 68 de ani in care a fost neinvinsa de aceasta echipa. Franta si Elvetia, calificate in optimi

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa duminica seara, cu scorul de 0-1, de echipa Albaniei in meciului disputat pe Stade de Lyon, in Grupa A de la EURO 2016, informeaza Digi Sport.

Mircea Sandu, dezamagit dupa meciul cu Albania: Tot cu jucatorii astia vom ataca si urmatoarele preliminarii. Nu avem altii.

Evolutia nationalei de fotbal a Romaniei la Euro 2016 a starnit o serie de reactii negative, dupa ce a fost eliminata din faza grupelor. Fostul presedinte FRF, Mircea Sandu a vorbit despre rezultatul rusinos al Romaniei din ultimul meci cu Albania, scor 0-1 si s-a declarat dezamagit.

Lucian Sanmartean, prima reactie dupa meciul cu Albania

Suporterii nationalei asteptau o minune la meciul cu Albania, iar sperantele lor se indreptau spre Lucian Sanmartean. Iordanescu a luat insa decizia de a-l introduce pe acesta abia la pauza, pe.

Gest incredibil facut de Cristiano Ronaldo dupa meciul de cosmar cu Austria (Foto)

Chiar daca tocmai venea dupa un meci de cosmar cu Austria, cu un penalty ratat, un gol anulat pentru offside si alte cateva mari ocazii, Cristiano Ronaldo a avut rabdare pentru a raspunde unui suporter care a invadat terenul pentru a obtine poza vietii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2906 seconds )