Libnet.ro
UNICEF

16:30

UEFA deschide o procedura disciplinara impotriva Romaniei si Albaniei

Antena3 Antena3,
UEFA deschide o procedura disciplinara impotriva Romaniei si Albaniei

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Albaniei si Romaniei dupa ce fanii celor doua echipe au creat incidente in timpului meciului de duminica, informeaza Reuters. UEFA a anuntat . continuă pe Antena3

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

UEFA a deschis o noua procedura disciplinara pentru Federatia Romana de Fotbal, dupa ce fanii nationalei au aprins torte si au aruncat cu obiecte la meciul cu Albania de duminica, arata.

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia. Riscam sa fim exclusi de la EURO

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia, scor 2-2, in care fanii croati au aruncat in teren cu torte si petarde, a anuntat, vineri, agentia Ansa.

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia. Rakitici: Ce sa vorbim de Spania, cand putem fi dati afara de la Euro pana la meciul cu ei?!

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia, scor 2-2, in care fanii croati au aruncat in teren cu torte si petarde. Arbitrul englez Mark Clattenburg a intrerupt pentru patru minute partida, in minutul 86, dupa ce fanii croati au aruncat cu torte si petarde.

Euro 2016: UEFA a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei dupa meciul cu Albania

UEFA, forul de conducere al fotbalului european, a anuntat, luni, ca a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei, pe fondul incidentelor provocate de catre fanii nationalei in timpul meciului de duminica de la Euro 2016, impotriva Albania, pierdut de catre tricolori cu scorul de 1-0.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )