Libnet.ro
UNICEF

16:30

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia. Rakitici: Ce sa vorbim de Spania, cand putem fi dati afara de la Euro pana la meciul cu ei?!

Adevărul Adevărul,
UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia. Rakitici: Ce sa vorbim de Spania, cand putem fi dati afara de la Euro pana la meciul cu ei?!

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia, scor 2-2, in care fanii croati au aruncat in teren cu torte si petarde. Arbitrul englez Mark Clattenburg a intrerupt pentru patru minute partida, in minutul 86, dupa ce fanii croati au aruncat cu torte si petarde. continuă pe Adevărul

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia. Riscam sa fim exclusi de la EURO

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Cehia - Croatia, scor 2-2, in care fanii croati au aruncat in teren cu torte si petarde, a anuntat, vineri, agentia Ansa.

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei din cauza tortelor aprinse dupa golul lui Stancu

UEFA a deschis o procedura procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de Fotbal de dupa meciul de miercuri seara cu Elvetia din cauza aprinderii de torte, informeaza forul fotbalistic european.

Incidente la meciul Cehia-Croatia. Fanii ex-iugoslavilor au aruncat cu torte in teren, meciul fiind intrerupt cateva minute (VIDEO)

Incidente la meciul dintre Cehia si Croatia, acolo unde fanii ex-iugoslavilor s-au dat in spactacol. Acestia au aruncat cu torte in teren, meciul fiind intrerupt in minutul.

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei dupa meciul cu Elvetia (VIDEO)

Forul european de fotbal UEFAa anuntat ca adeschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei si a Ungariei, dupa ce fanii acestor echipeau aprins torte in timpul meciurilor di.

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de Fotbal FRF), pentru ca fanii au aprins torte in tribune la meciul cu Elvetia, de miercuri seara, de pe arena Parc de.

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de Fotbal FRF), pentru ca fanii au aprins torte in tribune la meciul cu Elvetia, de miercuri seara, de pe arena Parc de Princes.

VIDEO Euro 2012: Cehia - Croatia 2-2/ Remiza obtinuta inextremis de cehi

Condusa cu 2-0 de Croatia, Cehia a avut puterea sa revina si sa obtina primul sau punct de la Euro 2016. Meciul de pe Stade Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne s-a incheiat 2-2, cehii inchizand tabela in minutul 92. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Cehia - Croatia.

Comentariul lui Marian Godina care a devenit viral pe Facebook, dupa meciul Romania-Elvetia

Marian Godina a postat pe pagina sa de Facebook un scurt mesaj ironic la adresa celor care au criticat prestatia jucatorilor de la Nationala de fotbal, dupa meciul cu Elvetia. Abia dupa meciul din seara.

VIDEO Euro 2016, Cehia - Croatia 2-2. Meciul a fost oprit timp de patru minute din cauza huliganilor croati, care au aruncat cu torte si petarde pe gazon!

Echipa nationala a Croatiei a terminat la egalitate, vineri, la Saint-Etienne, scor 2-2, cu Cehia, in etapa a doua a Grupei D, cehii reusind golul egalizator in minutul 90+3, din penalty.

Euro 2016 FOTOGALERIE Cehia - Croatia 2-2/ Cehii au revenit de la 0-2 in ultimul sfert de ora

Cehia a obtinut primul punct in Grupa D de la Euro 2016, dupa ce a remizat cu Croatia, scor 2-2, in partida de pe Stade Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne. Croatii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Perisic 37') si Rakitic 59'). Skoda a inscris primul gol al cehilor 76'), iar Necid a egalat in prelungiri din penalty, dupa ce Vida a comis hent in careu 90+3').

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )