Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO 2016. Suprizele continua. Islanda, prestatie remarcabila in fata Portugaliei

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Suprizele continua. Islanda, prestatie remarcabila in fata Portugaliei

Seara surprizelor la EURO a continuat si in partida dintre Portugalia si Islanda. Micuta echipa nordica a dat o replica foarte curajoasa si a reusit sa smulga un egal mult mai titratei. continuă pe Antena3

EURO 2016. Debut dificil pentru Spania, in fata Cehiei

Gerard Pique a marcat unicul gol al partidei dintre Spania si Cehia, in grupa D a Campionatului European. Spaniolii s-au chinuit mai bine de 85 de minute in fata unei echipe cehe care s-a aparat.

Radu Banciu: Romania a devenit o echipa simpatica la EURO 2016 dupa ce a demonstrat in fata Frantei ca poti chiar sa fii batut in cap la un moment dat si sa faci fata unei competitii moderne (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarile date in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova, condamnari care au facut inconjurul.

Scandal la Euro 2016: Gareth Bale, acuzat de lipsa de respect fata de englezi

Selectionerul Angliei, Roy Hodgson, l-a acuzat de lipsa de respect pe starul nationalei Tarii Galilor, Gareth Bale, care a afirmat ca galezii sunt mai pasionati si mai mandri decat englezii, inaintea derby-ului dintre cele doua selectionate britanice, programat joi la Lens, in cadrul Grupei B de la EURO 2016.

EURO 2016. Ciprian Tatarusanu, reactie dupa esecul in fata Frantei

EURO 2016 Am demonstrat ca suntem la nivelul lor. Am avut ocazii mai mari. Printr-o greseala a arbitrului si un sut de exceptie, au obtinut victoria. Ne da incredere acest rezultat atata timp c.

RECORDson stabilit de Islanda la EURO 2016

Islanda, echipa prezenta la EURO 2016 cu cea mai mica populatie 330. 000 de locuitori), stabileste un record inedit pentru un Campionat European.

Franta - Romania, meciul de deschidere la EURO 2016/ Scor: 2-1

ACTUALIZARE 00:04 Echipa tarii noastre, aproape de un rezultat bun in fata Frantei, la debutul EURO 2016, dar a pierdut 1-2) Nationala de fotbal a tarii noastre a fost invinsa greu de formatia Frantei cu scorul de 2-1 0-0), in meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, dupa un gol primit in minutul 89, relateaza Agerpres.

Germania a invins Ucraina cu 2-0, dupa cel mai spectaculos meci de pana acum la Euro 2016

Campioana mondiala en-titre Germania a debutat cu succes la Euro 2016, duminica seara, impunandu-se cu 2-0 in fata Ucrainei, intr-un meci in care elevii lui Mihailo Formenko au amenintat in mai multe randuri poarta lui Manuel Neuer.

EURO 2016. Croatia se impune in fata Turciei, scor 1-0

Nationala de fotbal a Croatiei a invins-o pe cea a Turciei cu scorul de 1-0 1-0) in meciul care a avut loc duminica pe Parc des Princes din Paris, in Grupa D a EURO 2016.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Campionatul Euro 2016 este in toi si, in caz ca cel mai mare eveniment sportiv din aceasta perioada v-a prins nepregatiti din punct de vedere tehnologic, am pregatit o lista cu produse ieftine, dar bune, care sa va ajute sa va bucurati mai bine de meciurile de fotbal. Euro 2016 nu a inceput bine pentru [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )