Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurobarometru: 73% dintre romani cred ca MCV a ajutat in lupta anticoruptie si trebuie sa continue

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurobarometru: 73% dintre romani cred ca MCV a ajutat in lupta anticoruptie si trebuie sa continue

Romanii cred ca MCV a ajutat Romania in lupta impotriva coruptiei si a deficientelor din sistemul judiciar, 73% dintre ei apreciind ca acest mecanism trebuie sa continue pana cand tara ajunge la un standard comparabil cu cel al altor state membre. continuă pe Wall-Street Ro

73% dintre romani considera ca MCV trebuie sa continue

73% din romani considera ca MCV a ajutat Romania in lupta impotriva coruptiei si a deficientelor din sistemul judiciar, arata sondajul MCV, citat de Mediafax.

Sondaj european: Tot mai multi romani cred ca justitia se imbunatateste in Romania si vor continuarea MCV

Tot mai multi romani cred ca justitia si lupta anticoruptie progreseaza in Romania, iar o majoritate covarsitoare a romanilor considera ca este benefica actiunea Comisiei Europene prin Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) asupra situatiei justitiei din tara si vrea continuarea MCV, releva un sondaj de opinie Eurobarometru emis, marti, de Comisia Europeana.

O treime dintre romani ofera lunar cadouri spontane - barbatii mese in oras, femeile haine

O treime dintre romani ofera mici cadouri spontane in fiecare luna, in timp ce 18% se rasfata o data la sase luni, barbatii prefera mesele in oras, iar femeile hainele, pantofii sau gentile, suma medie alocata fiind intre 81 si 200 de lei, se arata.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )