Libnet.ro
UNICEF

17:00

Europol a lansat site-ul cu cei mai cautati infractori europeni. Gregorian Bivolaru, in topul oamenilor periculosi, alaturi de teroristi si criminali

Adevărul Adevărul,
Europol a lansat site-ul cu cei mai cautati infractori europeni. Gregorian Bivolaru, in topul oamenilor periculosi, alaturi de teroristi si criminali

Europol a lansat pagina de internet Europe most wanted, unde sunt prezentanti cei mai cautati infractori ai momentului, din cele 28 de state membre UE. Printe cele 57 de nume aflate in lista Europol, figureaza si doua persoane cu cetatenie romana, Gregorian Bivolaru si Robert Girleanu. continuă pe Adevărul

Doi romani sunt pe lista celor mai cautati infractori din Europa. Unul dintre ei - Gregorian Bivolaru

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori.

Doi romani, pe lista celor mai cautati infractori din Europa

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat vineri site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori ai Europei, anunta Inspectoratul General al Politiei.

Chrome a lansat o unealta pentru a verifica daca site-ul tau e sigur sau nu

Tu stii ca site-ul tau e sigur, insa micul lacatel rosu din stanga adresei de web zice ca nu. Ca sa poti intelege de ce Google considera ca site-ul tau nu este in regula, Chrome tocmai a lansat un mica unealta care sa iti explice in detaliu situatia. Majoritatea oamenilor nu observa micul lacat verde [].

Site-ul pe care nu trebuie sa-l accesati niciodata. Va inchide telefonul si va blocheaza sistemul

O noua adresa web creata ca o demonstratie tehnologica ilustreaza intr-un mod foate eficient cat de vulnerabil este telefonul vostru, scrie playtech. ro. Site-ul web crashsafari. com vizeaza doar posesorii de.

Publicitatea prin Google, folosita ca atac la Klaus Iohannis pe site-ul Adevarul

Pe site-ul Adevarul, prin sistemul de afisare a publicitatii Google AdWords, a fost sponsorizata o reclama care dezinformeaza cu privire la o lege promulgata de Klaus Iohannis.

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii, amintiti intr-un film cu Bruce Willis

Cei mai cunoscuti interlopi din Romania au ajuns la Hollywood! Camatarii sunt amintiti intr-un film de actiune cu Bruce Willis. in The Extraction, scenaristii se ajuta de un membru fictiv al clanului ca sa.

Unul dintre cei mai mari producatori de avioane a fost lichidat

Antonov, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de avioane, a fost lichidat de catre autoritatile ucrainene. Guvernul ucrainean a lichidat producatorul de avioane Antonov, toate activele companiei urmand fiind deja trasnferate catre grupulUkroboronrpom. Miscarea era unaasteptata de catre expertii in domeniu, zvonurile in legatura cu acest lucru incepand sa apara inca din luna septembrie a [].

Cum arata salariile pilotilor din Formula 1. Sebastian Vettel primeste cei mai multi bani

Pilotul german Sebastian Vettel incaseaza din partea Scuderiei cel mai mare salariu din Formula 1 in anul 2016.

Mesajul unui preot din Vaslui: Cei mai buni profesori de religie pentru copii, tot parintii au ramas. Copilul, daca nu stie ce-i ascultarea de parinti, devine o fiara

Un preot din Vaslui ofera credinciosilor in fiecare zi cate o lectie de viata, incercand, spune el, sa-i incurajeze pe oameni sa gandeasca pozitiv, sa-si faca viata mai frumoasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )