Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eurostat: Romania, a doua cea mai abrupta prabusire a constructiilor in trimestrul III din 2014

Hotnews Hotnews,
 Eurostat: Romania, a doua cea mai abrupta prabusire a constructiilor in trimestrul III din 2014

Romania a avut o scadere a productiei in constructii cu 11,8% in trimestrul al III-lea al anului 2014 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013, a doua cea mai abrupta prabusire a acestui sector din Uniunea Europeana, a informat luni Biroul european de statistica Eurostat. Potrivit sursei citate, in cadrul UE, doar Ciprul a avut o scadere mai adanca a productiei in constructii -25,6%), in trimestrul al III-lea al anului 2014, comparativ cu perioada similara a anului precedent. continuă pe Hotnews

Eurostat: Avem a doua cea mai abrupta prabusire a constructiilor

Tara noastra s-a confruntat cu o scadere a productiei in constructii de 11,8% in trimestrul al III-lea al anului trecut, comparativ cu perioada similara din 2013, a doua cea mai abrupta prabusire a sectorului la nivelul Uniunii Europene, dupa Cipru -25,6%), a anuntat astazi Biroul european de statistica Eurostat.

Romania, locul doi la caderea domeniului constructiilor in UE

Romania a inregistrat a doua cea mai mare cadere a sectorului constructiilor la nivelul Uniunii Europene in Trimestrul III 2014, cu un minus de 11,8% fata de perioada similara a anului precedent, releva datele biroului european de statistica - Eurostat.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%, potrivit datelor anuntate azi de Eurostat.

Economia Chinei, cea mai slaba evolutie din ultimul sfert de secol

Cresterea economica a incetinit brusc in China in 2014, alunecand la un nivel nemaivazut de 24 ani, potrivit unui grup de analisti, potrivit carora, a doua cea mai mare economie globala va continua sa aiba probleme si in 2015, in timp ce autoritatile de la Beijing fac eforturi de reechilibrare.

Rovana Plumb: Cea mai mare pensie din Romania este de 28.852 lei

In randul pensionarilor romani, diferenta dintre un om bogat si un simplu cetatean se numara in multe zerouri. Pensia cea mai mare din Romania este de 28. 852 lei, a afirmat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la.

Romania, cea mai ridicata inflatie anuala din UE, in luna decembrie

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de consum scazand cu 0,1%.

Romania a inregistrat in luna decembrie cea mai ridicata inflatie anuala din UE

Romania a inregistrat in luna decembrie 2014 cea mai ridicata rata de crestere anuala a preturilor din Uniunea Europeana UE), de 1%, comparativ cu aceeasi luna din 2013, in conditiile in care inflatia din UE a trecut in teritoriu negativ, preturile de.

Cea mai usoara limba straina.Care sunt cele mai usoare limbi straine de invatat, pentru romani

Cea mai usoara limba straina pentru romani este, de fapt, cea mai apropiata gramatical si lexical de limba romana. Practic, noi prindem mai usor limbile romanice, care au la baza limba latina, si limbile fata de care suntem apropiati cultural, adica engleza si franceza, a explicat lingvistul Alexandru Nicolae de la Institutul de Lingvistica al Academiei Romane.

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )