Libnet.ro
UNICEF

13:00

Evaluarea Nationala 2013: Ministerul Educatiei a publicat ierarhia mediilor la nivel judetean

B1 B1,
Evaluarea Nationala 2013: Ministerul Educatiei a publicat ierarhia mediilor la nivel judetean

50: Ministerul Educatiei a publicat ierarhia elevilor in functie de mediile obtinute la examen. Aproximativ 84% dintre elevii de clasa a VIII-a au obtinut note peste cinci la examenele de anul. continuă pe B1

Rezultate finale Evaluarea Nationala 2013 Ministerul Educatiei: 75,89% dintre elevi au obtinut note peste 5

Rezultatele finale ale examenelor din Evaluarea Nationala 2013, dupa solutionarea contestatiilor, au adus o micsorare cu 0,02 puncte procentuale a numarului absolventilor de gimnaziu care au luat note peste 5. Ministerul Educatiei a anuntat printr-un comunicat remis HotNews. ro ca a centralizat rezultatele finale si ca 123. 192 de elevi, reprezentand 75,89%, au obtinut note peste 5. Vezi care sunt judetele cu cele mai bune si cu cele mai slabe rezultate la Evaluarea Nationala 2013.

Care sunt efectele unui examen cu subiecte usoare? Mircea Miclea discuta online joi, de la ora 15:30, despre controversele de la Evaluarea Nationala 2013

Profesori, elevi, parinti sau simpli cititori s-au revoltat cand au vazut subiectele la matematica date absolventilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala 2013. Rezultatele, care au adus o promovabilitate cu aproape 10 puncte procentuale mai mare decat anul trecut, au confirmat controversele. Dar care este efectul pe termen lung al distorsionarii unui concurs national? Mircea Miclea, profesor la Departamentul de Psihologie din Universitatea Babes-Bolyai si fost ministru al Educatiei, discuta online cu cititorii HotNews. ro joi, de la ora 15:30, despre impactul examenelor nationale asupra sistemului de invatamant si pietei muncii. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

LIVE TEXT Care sunt efectele unui examen cu subiecte usoare? Mircea Miclea discuta online joi, de la ora 15:30, despre controversele de la Evaluarea Nationala 2013

Profesori, elevi, parinti sau simpli cititori s-au revoltat cand au vazut subiectele la matematica date absolventilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala 2013. Rezultatele, care au adus o promovabilitate cu aproape 10 puncte procentuale mai mare decat anul trecut, au confirmat controversele. Dar care este efectul pe termen lung al distorsionarii unui concurs national? Mircea Miclea, profesor la Departamentul de Psihologie din Universitatea Babes-Bolyai si fost ministru al Educatiei, discuta online cu cititorii HotNews. ro despre impactul examenelor nationale asupra sistemului de invatamant si pietei muncii. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

Care sunt efectele unui examen cu subiecte usoare? Mircea Miclea a discutat online despre controversele de la Evaluarea Nationala 2013

Profesori, elevi, parinti sau simpli cititori s-au revoltat cand au vazut subiectele la matematica date absolventilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala 2013. Rezultatele, care au adus o promovabilitate cu aproape 10 puncte procentuale mai mare decat anul trecut, au confirmat controversele. Dar care este efectul pe termen lung al distorsionarii unui concurs national? Mircea Miclea, profesor la Departamentul de Psihologie din Universitatea Babes-Bolyai si fost ministru al Educatiei, a discutat online cu cititorii HotNews. ro despre impactul examenelor nationale asupra sistemului de invatamant si pietei muncii. Citeste in articol raspunsurile lui Mircea Miclea la intrebarile cititorilor HotNews. ro.

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Astazi se afiseaza rezultatele finale, cu notele obtinute de elevi dupa solutionarea contestatiilor

Rezultate finale de la Evaluarea Nationala 2013, dupa solutionarea contestatiilor, se afiseaza astazi, 3 iulie. Listele cu notele obtinute de absolventii de gimnaziu vor fi afisate la avizierele scolilor si pe unele site-uri ale inspectoratelor scolare judetene. Inspectoratul scolar judetean Arges anunta pe site ca rezultatele finale de la Evaluarea Nationala 2013 vor fi afisate la ora 18:00, in scolile in care absolventii de clasa a VIII-a au sustinut examenul. Primele rezultate ale examenelor de anul acesta au adus o promovabilitate de peste 75%, cu aproape zece puncte procentuale mai mult decat anul trecut, pe fondul acuzatiilor ca subiectele au fost mult mai usoare, iar cele la Matematica - o jucarie. Vezi in articol daca in judetul tau au fost publicate notele de la Evaluarea Nationala 2013.

Rezultate Evaluarea Nationala 2013 Au fost afisate rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor

Rezultatele finale ale Evaluarii Nationale 2013, dupa solutionarea contestatiilor, au fost afisate in scoli si pe site-urile unora dintre inspectoratele scolare. Pana la contestatii, rezultatele examenelor de anul acesta au adus o promovabilitate de peste 75%, cu aproape zece puncte procentuale mai mult decat anul trecut. Notele finale vin pe fondul acuzatiilor ca subiectele au fost mult mai usoare, iar cele la Matematica - o jucarie. Vezi in articol listele cu notele finale la Evaluarea Nationala 2013, in judetele care rezultatele au fost afisate pe site-urile inspectoratelor scolare.

Rezultate finale Evaluarea Nationala 2013 Bucuresti

La prima proba a examenului de Capacitate, in Capitala, au participat peste 11. 500 de elevi, iar in zece centre din municipiul Bucuresti s-au folosit subiectele de rezerva, din cauza problemelor pe care participantii le-au avut cu deplasarea. Astazi vor fi publicate rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2013, din Bucuresti.

Evaluarea Nationala 2013 Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate miercuri

Rezultate finale de la Evaluarea Nationala 2013, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate miercuri, 3 iulie. Primele rezultate ale examenelor de anul acesta au adus o promovabilitate de peste 75%, cu aproape zece puncte procentuale mai mult decat anul trecut, pe fondul acuzatiilor ca subiectele au fost mult mai usoare, iar cele la Matematica - o jucarie. Doar in Bucuresti s-au luat 87 de note de 10, la toate disciplinele, potrivit rezultatelor dinainte de contestatii.

Evaluarea Nationala 2013 Astazi se afiseaza rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor

Rezultate finale de la Evaluarea Nationala 2013, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi afisate miercuri, 3 iulie. Primele rezultate ale examenelor de anul acesta au adus o promovabilitate de peste 75%, cu aproape zece puncte procentuale mai mult decat anul trecut, pe fondul acuzatiilor ca subiectele au fost mult mai usoare, iar cele la Matematica - o jucarie. Doar in Bucuresti s-au luat 87 de note de 10, la toate disciplinele, potrivit rezultatelor dinainte de contestatii.

REZULTATE FINALE EVALUAREA NATIONALA 2013 Cluj Procentul mediilor peste 5 este de 88,30

Un numar de 4. 375 de absolventi ai clasei a VIII-a din Cluj s-au inscris la examenul de Evaluare Nationala 2013. Dintre acestia. Procentul mediilor peste 5 la evaluarea nationala a crescut usor, in judetul Cluj, dupa analizarea contestatiilor, respectiv de la 88,15 la 88,30, fiind admise 154 din cele peste 360 de contestatii depuse de elevii nemultumiti de note.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )