Libnet.ro
UNICEF

22:00

Evaziune fiscala de doua milioane de euro din afaceri ilegale cu fier vechi. Suspectul a fost arestat preventiv

Adevărul Adevărul,
Evaziune fiscala de doua milioane de euro din afaceri ilegale cu fier vechi. Suspectul a fost arestat preventiv

Administratorul unei firme a fost arestat preventiv dupa ce procurorii l-au acuzat de evaziune fiscala de aproape doua milionae de euro. Firma sa facea afaceri cu fier vechi, dar nu inregistra facturile in contabilitate. continuă pe Adevărul

Retea de canalizare de doua milioane de euro pentru comuna Buteni

Primaria din Buteni a lansat o licitatie care vizeaza realizarea unei retele de canalizare si a unei statii de epurare in localitate. Peste 13 kilometri de conducta de canalizare va fi folosita pentru noua retea.

Contractul capusa care ruineaza Eco Sid. Daune de 1,5 milioane de euro din afacerile de pe ruinele combinatului

Administratia locala din Hunedoara risca sa piarda 1,5 milioane de euro, din cauza afacerilor din trecut facute de Eco Sid, societatea la care Consiliul Local este actionar majoritar. O firma de apartament, cu care Eco Sid a intrat in parteneriat in 2008, a obtinut in instanta executarea silita a societatii patronate de Consiliul Local, dupa un contract care nu avea nicio sansa sa fie derulat in conditii normale.

Peste 160 de taximetristi, cercetati penal pentru evaziune fiscala

Peste 160 de taximetristi sunt cercetati pentru evaziune fiscala, iar trei administratori ai unor firme de taximetrie si o persoana care ii ajuta sa fraudeze aparatele de taxat au fost retinuti in urma unei actiuni organizate la nivel national.

Daniel Cioaba, regele romilor din Romania, amenda penala intr-un dosar de evaziune fiscala

Daniel Cioaba si femeia cu care acesta straieste, Simeria Radu, au primit o amenda penala de 13. 000 de lei si au de platit statului 66. 092 de lei intr-un dosar de evaziune fiscala. Decizia nu este definitiva.

Se reiau lucrarile la Centrul de Agrement de 10 milioane de euro din Poiana Brasov

Dupa ce lucrarile au fost abandonate de primul constructor, cea de a doua licitatia a fost castigata de o companie locala, Energoconstruct din Zarnesti jud. Brasov). Oferta a fost de 25. 9 milioane de lei fara TVA.

Metrorex va plati Nei Guard peste 12 milioane euro pentru paza metroului

Metrorex a incheiat la finele anului trecut cu firma Nei Guard un acord-cadru in valoare de 55,9 milioane lei 12,4 milioane euro), inclusiv TVA, cu o durata de doi ani si jumatate, pentru servicii de paza, monitorizare si interventii la metrou.

Loteria Romana a acordat premii de peste 112,7 milioane euro

Loteria Romana a acordat, in 2014, mai mult de 5,35 premii, totalizand peste 112,7 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Peste 161.000 de romani au cheltuit 36,4 milioane euro pentru petrecerea Revelionului

Peste 161. 000 de romani au cheltuit 36,4 milioane euro pentru petrecerea Revelionului. 000 persoane au optat pentru statiunile din tara, iar in strainatate au calatorit pentru petrecerea sarbatorilor de iarna 9. 000 de turisti potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Sfantul Ioan Botezatorul, celebrat de credinciosi: Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica

Credinciosii il celebreaza miercuri pe Sfantul Ioan Botezatorul, o zi plina de traditii si obiceiuri, si care incheie sirul sarbatorilor de iarna. Aproape doua milioane de romani, in cea mai mare parte.

Aproape doua milioane de romani sunt rasfatatii zilei de azi. isi serbeaza ziua numelui, de Sf. Ioan

Aproape doua milioane de romani isi sarbatoresc astazi ziua numelui. Sfantul Ioan este prima mare sarbatoare crestina a noului an. in Romania, peste 1,4 milioane de barbati si mai mult de jumatate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )