Libnet.ro
UNICEF

16:00

Evaziune fiscala de TREI MILIOANE de lei, la doua firme din Caras-Severin. Politia face 19 perchezitii in acest caz

România Liberă România Liberă,
Evaziune fiscala de TREI MILIOANE de lei, la doua firme din Caras-Severin. Politia face 19 perchezitii in acest caz

Procurorii Parchetului General fac cercetari in cazul a doua societati comerciale de pe raza judetului Caras-Severin, intr-un dosar de evaziune fiscala, existand suspiciuni ca, in perioada decembrie 2013 iulie 2014, nu ar fi inregistrat in evidentele contabile intreaga activitate desfasurata, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ trei milioane de lei. continuă pe România Liberă

Evaziune fiscala la o fabrica de pantofi si geamantane clandestina. Prejudiciul ajunge la peste 1 milion de lei

Peste 100. 000 de perechi de incaltaminte si aproximativ 5. 000 de geamantane au fost ridicate, marti, in urma a sapte perchezitii organizate de politistii ilfoveni intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul este estimat la peste 1. 000 de lei.

Perchezitii in 19 locatii din Caras-Severin. Firmele sunt acuzate de evaziune fiscala

Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cerceteaza doua societati comerciale din Caras-Severin, pentru evaziune fiscala.

Podurile de cale ferata de peste Dunare vor fi modernizate cu 122 milioane lei

Asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Constructii Feroviare a semnat un contract de 122,6 milioane lei cu CFR prin care va reabilita podurile de cale ferata peste Dunare, durata de executie a lucrarilor fiind stabilita la 23 de luni.

Prodplast se mai imprumuta cu 4 milioane lei

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor companiei Prodplast PPL) a aprobat astazi majorarea cu o suma de pana la 4 milioane lei a unui imprumut al societatii la UniCredit Tiriac Bank, informeaza un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cate firme din Romania sunt INOVATOARE

Una din cinci firme a realizat in perioada 2010-2012 un produs inovativ sau o metoda de organizare ori marketing noua, fata de aproximativ una din trei in intervalul 2008-2010, iar peste jumatate dintre acestea si-au dezvoltat inovatiile in.

Rectificarea bugetara: Veniturile din taxele pe proprietate se majoreza cu 1 miliard de lei, in schimb scad cu 1,8 miliarde lei la TVA/ Cheltuielile de personal cresc cu 108 milioane de lei, iar cele cu bunuri si servicii cu 207 milioane lei

Veniturile bugetului general consolidat se majoreaza cu 1,07 miliarde de lei, iar cheltuielile bugetare cu 1,34 miliarde de lei, deficitul bugetului consolidat crescand cu 270,7 milioane lei pana la 14,76 miliarde lei, se arata in proiectul de rectificare publicat pe site-ul Ministerului Finantelor. In ceea ce priveste bugetul de stat, veniturile se reduc cu 375,8 milioane de lei, in timp ce cheltuielile cresc cu 517,2 milioane de lei. La capitolul venituri va fi o reducere de 1,8 miliarde de lei din TVA. In schimb, cresc veniturile din taxele pe proprietate cu circa 1 miliard de lei. La cheltuieli, vor fi majorari cu 102,8 milioane de lei pentru cele de personal si de 205,7 milioane de lei pentru cele cu bunuri si servicii. Vezi in text principalele modificari pe care doreste sa le faca Guvernul asupra bugetului.

Circa 200 milioane lei in plus la unele bugete, pentru prezidentiale

Bugetele Secretariatului General al Guvernului SGG), Ministerului de Interne, Ministerului de Externe, Serviciului Telecomunicatii Speciale STS) si Autoritatii Eelectorale Permanente vor fi suplimentate cu o suma totala de 192,4 milioane de lei, pentru organizarea alegerilor prezidentiale, cei mai multi bani urmand sa primeasca MAI, respectiv 166. 000 lei.

Sorin Oprescu sustine ca o eroare a Ministerului de Finante a lasat Bucurestiul fara 500 de milioane de lei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, ca bugetul Primariei Municipiului Bucuresti PMB) va fi rectificat in minus cu aproximativ 500 de milioane de lei. Masura vine din pricina unei greseli facute de Ministerul de Finante.

Sorin Oprescu: Bugetul Primariei Capitalei va fi rectificat in minus cu circa 500 de milioane lei din cele 4 miliarde estimate la inceputul anului

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca bugetul Primariei Capitalei va fi rectificat in minus cu circa 500 milioane de lei din cauza unei greseli facute de Ministerul de Finante in estimarea cotelor defalcate din TVA si impozitul pe venit ce urmau a fi redistribuite municipalitatii. Bugetul estimat pentru 2014 la inceputul anului a fost de circa 4 miliarde de lei, ceea ce inseamna ca rectificarea negativa anuntata este mai mare de 10% din acest buget. Ramane de vazut ce cheltuieli vor fi taiate pentru a sustine taierea substantiala din bugetul Bucurestiului.

Impact a obtinut 80,13 milioane lei, in urma majorarii capitalului social

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor simbol IMP) a finalizat procesul de majorare de capital social, toate cele 80 de milioane de titluri scoase la vanzare fiind subscrise la un pret de 1,01 lei/actiune, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )