Libnet.ro
UNICEF

18:30

Perchezitii in 19 locatii din Caras-Severin. Firmele sunt acuzate de evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in 19 locatii din Caras-Severin. Firmele sunt acuzate de evaziune fiscala

Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie cerceteaza doua societati comerciale din Caras-Severin, pentru evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Evaziune fiscala de TREI MILIOANE de lei, la doua firme din Caras-Severin. Politia face 19 perchezitii in acest caz

Procurorii Parchetului General fac cercetari in cazul a doua societati comerciale de pe raza judetului Caras-Severin, intr-un dosar de evaziune fiscala, existand suspiciuni ca, in perioada decembrie 2013 iulie 2014, nu ar fi inregistrat in evidentele contabile intreaga activitate desfasurata, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ trei milioane de lei.

Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Valcea - sub cod rosu de inundatii, de maine dimineata. Suceava, sub cod portocaliu pana joi

Patru judete din tara - Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Valcea - se vor afla sub cod rosu de inundatii, de maine dimineata de la ora 6, a anuntat, directorul Centrului National de Prognoze Hidrologice.

Cod PORTOCALIU de ploi torentiale in Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, de miercuri noaptea

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, avertizare cod portocaliu pentru judetele Caras-Severin, Mehedinti si Dolj. Avertizarea este valabila in perioada 31 iulie, ora 03. 00 - 01 august, ora 10.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )