Libnet.ro
UNICEF

12:00

EximBank a realizat un profit de 32 de milioane de lei in primele sase luni, in crestere cu 30%

Adevărul Adevărul,
EximBank a realizat un profit de 32 de milioane de lei in primele sase luni, in crestere cu 30%

EximBank a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de 32 de milioane lei, in urcare cu 29% fata de rezultatul obtinut in primele sase luni de anul trecut, volumul total al expunerilor noi ridicandu-se la 475 de milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica a obtinut un profit de 509 milioane lei in primele 6 luni

Hidroelectrica a raportat cel mai mare profit brut semestrial inregistrat vreodata de companie, respectiv 509 milioane lei, mai mare cu 28 milioane lei decat profitul brut inregistrat de companie in perioada similara a anului trecut cand compania raportase tot un record al profitului de 481 milioane lei, informeaza compania.

Electrica Muntenia Nord si-a planificat pentru acest an un profit de 106 milioane de lei

Filiala de distributie a energiei electrice Electrica Muntenia Nord a planificat pentru acest an obtinerea unui profit contabil dupa deducerea impozitului pe profit de 106 milioane de lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

Profitul net al EximBank a urcat cu 30% in S1, la 32 mil. lei

EximBank a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de 32 de milioane de lei, mai mare cu 29% fata de rezultatul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce volumul expunerilor noi s-a ridicat la 475 de milioane lei, potrivit.

Profit brut de 509 milioane lei pentru Hidroelectrica in primul semestru

Hidroelectrica a raportat cel mai mare profit brut semestrial inregistrat vreodata de companie in primele sase luni ale acestui an, respectiv 509 milioane lei, mai mare cu 28 milioane lei decat profitul brut inregistrat de companie in perioada similara a anului trecut cand aceasta raportase tot un record al profitului de 481 milioane lei.

BRAT: 284 milioane de euro, investitii in publicitate in primele sase luni ale anului

Monitorizarea Investitiilor in Publicitate MIP) realizata de BRAT arata ca investitiile in publicitate pe mediile monitorizate de acest serviciu se ridica la 284 milioane de euro valoare de ratecard), in primele sase luni ale anului.

Prima Casa are doua camere pentru jumatate din beneficiarii programului. Cine a luat credite in primele sase luni si ce banci acorda finantari

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a acordat in primele sase luni peste 11. 000 de garantii in cadrul Programului Prima Casa, apartamentele cu doua camere fiind modulul preferat pentru mai mult de jumatate din beneficiari.

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,4 milioane euro).

Cifra de afaceri a Agricola International a depasit 170 milioane lei in primul semestru

Agricola International SA, cea mai importanta companie a grupului de firme Agricola Bacau, in care este integrat lantul de productie al carnii de pasare, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 8%, ajungand in prezent la circa 172,5 milioane lei 38 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,3 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 3,67 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 3,67 milioane lei 826. 658,41 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )