Libnet.ro
UNICEF

06:30

EXIN plateste 718 milioane euro pentru divizia de asigurari a NBG

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EXIN plateste 718 milioane euro pentru divizia de asigurari a NBG

Compania olandeza de asigurari EXIN a anuntat, ieri, achizitia unei participatii de 75% din divizia de asigurari a National Bank of Greece NBG), pentru 718 milioane de euro, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Finantari BERD de 100 milioane euro pentru investitii in eficienta energetica, in sectorul rezidential

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a lansat, ieri, programul de finantare Green Economy Financing Facility GEFF), prin intermediul caruia sectorul rezidential si cel de afaceri, din tara noastra, beneficiaza de imprumuturi destinate cresterii eficientei energetice, a declarat Matteo Patrone, directorul regional al BERD pentru Romania si Bulgaria.

BERD a investit 50 milioane euro in obligatiuni emise de Fondul Globalworth

Banca Europeana pentru Reconstructie de Dezvoltare BERD) a investit 50 milioane euro in emisiunea de obligatiuni in valoare de 550 milioane de euro lansata de Globalworth Real Estate Investments, companie imobiliara fondata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a anuntat miercuri banca.

Firma DeviceHub.net castiga prima faza a unui proiect de 2,5 milioane Euro

Device-Hub. net, jucator regional pe piata IoT Internet of Things), infiintata de trei romani, a castigat prima faza a proiectului in cadrul apelului Orizont 2020, cel mai mare program de finantare pentru cercetare si inovare din cadrul Uniunii Europene, oferind grant-uri proiectelor inaintate de IMM-uri din tarile comunitare si partenere. Start-up-ul va primi 50. 000 euro pentru pregatirea documentatiei si dezvoltare de produs pentru faza a doua, unde vor concura pentru o finantare de pana la 2,5 milioane euro. Programul Orizont 2020 este dotat cu fonduri totale de peste 80 miliarde euro.

Coca Cola HBC investeste 7 milioane euro in fabrica din Timisoara

Coca Cola HBC investeste 7 milioane euro in fabrica din Timisoara intr-o linie de ambalare a dozelor, una dintre cele mai rapide din regiune.

Dezvoltatorul imobiliar Oasis Retail Development ia un credit de 8,5 mil. euro pentru refinantarea proiectelor Prima Shops din Oradea si Mangalia, dar si pentru noi proiecte la nivel local

Oasis Retail Development Consulting, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de parcuri de retail din Romania, a semnat cu Raiffeisen Bank Romania pentru un credit de 8,5 milioane euro, destinat refinantarii proiectelor Prima Shops Oradea si.

CALENDAR Fonduri UE 2017: Cand cer SRL si PFA max. 75.000 Euro pentru restaurante si alte finantari din programul de pescuit

S-a publicat varianta revizuita a calendarului orientativ al liniilor de finantare disponibile in anul 2017 in Programul Operational Pescuit, pe lista fiind si masura pentru difersificarea activitatilor, prin care se firmele vor putea obtine pana la 75. 000 de euro pentru restaurante cu specific pescaresc.

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat 100 milioane euro de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 100 milioane de euro de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat cu cupon pe 44 de luni, la un randament mediu de 0,36% pe an, potrivit Agerpres.

Surse: Posibile pierderi de 60 milioane dolari pentru Deutsche Bank, dintr-o tranzactie cu derivate

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, a realizat un pariu pe evolutia inflatiei in SUA, care i-ar putea genera pierderi de pana la 60 de milioane de dolari, spun surse citate de Bloomberg.

Piata evaluatorilor de risc, o afacere de ordinul sutelor de milioane euro

Controversatul act normativ care ar obliga absolut toate firmele, fie ele mari sau mici, dar si institutiile publice sa obtina contra cost analiza de risc la securitate fizica, prin care este evaluat riscul la evenimente cum ar fi talharie sau atac armat, deschide o piata de 400 de milioane de euro, atat pentru evaluatori, cat si pentru firmele de paza.

Linii noi de milioane de euro pentru trei tramvaie pe ora. Primaria Capitalei a modernizat sinele, dar a uitat de materialul rulant

Cei nici trei kilometri de sina de pe Bulevardul Liviu Rebreanu din estul Bucurestiului au fost ianugurati sambata, dupa sase ani de lucrari .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )